Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Paradiso afslører ny kæreste

Paradisoen har taget det langsomt, men nytårsaften var der ingen tvivl.

I sæson 17 af 'Paradise Hotel' blev Monique Kromann kendt som en hardcore alfahun, men der var ingen tvivl om, at hun også havde en blød side. Netop nu er den bløde side helt fremme, for Monique svæver på en lyserød sky sammen med sin nye kæreste.

LÆS OGSÅ: Daniel Wagner afslører fremtid med Asta Björk

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Jenna Bagge og Albert Horsin fortæller om deres planer for 2023

Helt ny er han dog alligevel ikke.

LÆS OGSÅ: Jackie taler ud om graviditetsjoke

- Medin og jeg mødtes for første gang for omkring 2 år siden helt tilfældigt gennem fælles netværk i Vejle. Så vi startede faktisk bare ud som bekendte. Så blev vi venner, da vi begyndte at komme i samme omgangskreds og arbejdede på samme gade, da jeg åbnede mit studie i sin tid, fortæller Monique og fortsætter:

- Da jeg så på daværende tidspunkt var gået fra min ekskæreste, kunne jeg godt mærke, at interessen mellem os begyndte at blive lidt mere intens fra vores begge side. Jeg tænkte, at det nyttede jo ikke længere at “pakke” tingene ind, og så begyndte vi at ses sidste år.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo jubler: Far igen

Sådan stillede han det store spørgsmål

Til at starte med var forholdet dog ikke seriøst. Monique var netop kommet ud af et langt forhold, og parret hyggede sig bare og tog god tid til at lære hinanden at kende.

LÆS OGSÅ: Tina Lund i sorg: Himlen har fået en stjerne mere

- Men vi har selvfølgelig ikke ses med andre i den periode fra starten af, det var der ikke nogen af os, der var interesseret i. Men da klokken slog 00.00 nytårs nat, spurgte han mig, om jeg ville være hans kæreste. Det var mega cute og helt perfekt! Jeg sagde selvfølgelig ja, fortæller Monique med et smil.

Monique og Medin kunne altså gå ind i 2023 som kærester. Se det forelskede par herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Monique Kromann (@moniquekromann)