Paradiso afslører: Første gang var med 38 år ældre mand

Paradisoen afslører slibrige detaljer om sine unge teenageår.

I en af de populære spørgerunder på Instagram, hvor man skal komme med et statement, og så kan influenceren svare sandt eller falsk til det, afslører Sinan Türkmen fra 'Paradise Hotel', at han har haft sex med en mand på over 50, da han selv var 16, og overfor Realityportalen forklarer han, hvad der skete.

- Jeg tror, jeg lige var gået ud af folkeskolen, og jeg var alene hjemme, for min familie var rejst på ferie, og så tænkte jeg, okay, nu vil jeg gerne have det sjovt, og nu kan jeg lige prøve noget nyt. Jeg havde skrevet med den her fyr, jeg tror, han var 54 eller 55, jeg ved det ikke helt, og jeg tænkte, okay, nu vil jeg gerne mødes med ham her, vi havde kun skrevet sammen i 2 eller 3 timer, og jeg var så nervøs og så bange for at mødes med ham, fortæller Sinan og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'Paradise'-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtiden.

- På en måde, så syntes jeg, det var mega ubehageligt, fordi der var så meget forskel i vores alder, men alligevel så ville jeg gerne prøve det af og se, om det var noget for mig, og jeg går meget op i personlighed - alder er bare et tal, men jeg kan godt se, der er meget forskel på at være 16 år og være over 50 år gammel. Men ja, jeg hyggede mig lidt med den fyr der, og jeg skammer mig ikke over det, jeg har lært rigtig meget af det.

Første gang han havde sex, men...

Episoden har blandt andet lært Sinan, hvilken type han er til, og det er ikke mænd på over 50, understreger paradisoen, som bestemt ikke vil råde andre 16-årige til at følge i sine fodspor. Han kan efterfølgende godt se, at det kunne være endt galt for den unge og uerfarne Sinan. Det viser sig nemlig, at episoden var hans første sexuelle oplevelse.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

- Det var min første gang, jeg vil ikke kalde det rigtigt for samleje, for jeg var helt ny i det, og jeg vidste ikke rigtig, hvordan man gjorde, så jeg skulle lige eksperimentere i, hvordan det foregik at have samleje, men jeg vil ikke sige, vi gik all in, men det var første gang, jeg var fysisk aktiv med en anden. Min første rigtige gang, der var jeg 18 år, det var der, jeg virkelig nød en partner, og vi havde det godt sammen, fortæller Sinan og afslører, at han aldrig så den ældre mand igen.

- Efterfølgende vil personen gerne mødes med mig igen, men jeg var bare ikke klar til det. Altså, det var min første gang, og jeg syntes bare, det måske var lidt for meget for mig på det tidspunkt, men heldigvis har jeg fået erfaring nu. Jeg har lært rigtig meget af det, men det var kun en gang, og jeg ved ikke, hvem han er, og hvor han er. Altså, jeg fik ikke engang hans navn, seriøst, hvad har jeg lavet.

Sinan er på en måde glad for, han kastede sig ud i noget så vildt og grænseoverskridende dengang, for ellers mener han, at han måske ville have lavet vildere ting nu - på den her måde fik han tidligt afløb for sine udskejelser og blev mere bevidst om, hvilken type, han selv skulle gå efter.

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte