‘Paradise’-vinderne afslører: Dét skal pengene bruges på

De har allerede lagt planer for, hvad der skal ske med pengepræmien.

De to vindere af den seneste sæson af 'Paradise' bestod troskabstesten og kunne hver især hive 250.000 kroner med hjem til Danmark.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Tidligere deltagere tilbage i ny sæson af 'Paradise'

Både Freya og Methea har allerede planer om, hvad nogle af pengene skal bruges på, efter skattefar lige tager sig en god del af dem.

- Jeg skal have en ny opvaskemaskine, en kombi tørre- og vaskemaskine og en lille designertaske eller to. Og så lige en ferie, fortalte Freya til Realityportalen til finaleeventet onsdag.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria har født

Pengene tikker først ind på deres konto om torsdagen, når finaleafsnittet bliver frigivet, og det bliver afsløret, at de er vinderne af årets sæson. Torsdag aften står den på finalefest for deltagerne, og Freya er forberedt på, at de andre deltagere nok gerne vil have en bid af pengekagen.

- Det første, jeg gør, når pengene tikker ind i dag, er at lade kortet blive derhjemme. For jeg skal godt nok ikke i byen med alle de reality-hoveder, som alle sammen tror, at de skal have noget. Glem det, det er mine penge, lød det med et grin fra Freya.

LÆS OGSÅ: Skuffet 'Paradise'-deltager: Jeg havde regnet med at få en masse følgere

Ved ikke, at de har vundet

Det er også først torsdag, at vinderne må fortælle deres familier, at de har vundet.

- Jeg lovede min familie, inden jeg tog afsted, at hvis jeg vandt og fik en pengepræmie med hjem, så ville jeg tage dem med ud at rejse, så det skal vi selvfølgelig, for den kan jeg ikke rigtig hive i land nu. Det er ikke blevet besluttet endnu, hvor vi skal hen, for min familie skal først lige have at vide, at jeg vinder. De ved ikke, at jeg har vundet endnu, fortalte Methea til finaleeventet onsdag og tilføjede:

- Jeg skal også ud at rejse lidt selv og hygge mig lidt. Og så skal der en rigtig god slat ind på min opsparing.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-venner deler stor nyhed

Herunder kan du se klippet, hvor Freya og Methea består troskabstesten og deler pengene:

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Paradise'-deltager er kommer slemt til skade