Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-vinder: Vær' jer selv

Man lever i en isoleret boble i de luksuriøse omgivelser i Mexico - og netop derfor er det vigtigt at huske på, at der er et liv, når man kommer hjem.

Mandag kan vi opleve, når de nye 'Paradise Hotel'-deltagere tjekker ind på hotellet - og vi skal følge dem de kommende mange uger. Deltagerne kan se frem til spændende oplevelser og udfordringer, men også nye venner og anderledes personligheder, lyder det fra den fjerde sæsons 'Paradise'-vinder, Diana Jeanett Nielsen.

- Jeg har lært meget om mig selv, og så har jeg fået en skøn veninde i Nicoline, som jeg er sikker på, at jeg altid vil have. Men de fordomme, som følger med er det værste. Man skal arbejde mere for ar vise folk, hvad man kan, og vise at man ikke er, som stereotypen på en 'Paradise'-deltager er blevet.

LÆS OGSÅ: Nicolai vil finde kærligheden

Man skal beholde begge på jorden

Diana er overbevist om, at man vinder 'Paradise', hvis man er sig selv og står ved sine holdninger og meninger. Men, men, men - livet forsætter efter det populære program, og derfor er rådet til de nye deltagere klart.

- Mit råd til de nye deltagere er, at de skal være sig selv. Husk på, at der er et liv efterfølgende, og derfor skal de kunne se sig selv i øjnene, ikke kun når de kommer hjem, men også flere år efter. Jeg vil råde dem til at beholde begge ben på jorden herhjemme og minde dem om, at man stadig skal knokle, hvis man vil opleve succes med det, man vil lave.

Og man må uden tvivl sige, at Paradise'-vinderen tænkte på sin fremtid, da hun stod med præmiesummen på 250.000 kroner i hånden.

- Min bachelor har jeg læst på Durham University i Nordengland, hvor jeg også var på DUTRI. Så det har jeg blandt andet brugt pengene, fortæller hun og gør det klart, at hun i sommers blev færdig som Cand.itko fra Handelshøjskolen.

LÆS OGSÅ: Amalie og Peter er gået fra hinanden - igen

Nye mål og oplevelser

Diana har ingen intentioner om at mere tv, da det for hende er et overstået kapitel i livet.

- Det var en super god oplevelse og udfordring første gang, og det er noget, jeg aldrig vil glemme. Jeg gjorde det for at udfordre mig selv, og jeg synes, at jeg har fået det ud af det, som jeg skulle - så derfor har det ikke interesse mere. Nu har jeg andre oplevelser og mål i vente i stedet, fortæller hun.

Og der er vist ingen tvivl om, at hun har lagt 'Paradise'-karrieren bag sig og i stedet fokuserer på sin fremtidige karriere. For tiden arbejder Diana nemlig som campaign optimizer hos Netbooster, der er et eksekveringsstærkt full-service reklamebureau - og som om det ikke var nok, så er hun også personlig træner i 'Fitness World'.

LÆS OGSÅ: Kasper er frisk på det hele

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.