’Paradise’-vinder svarer igen: Ville ikke slå hende ihjel

Der er opstået et hæsblæsende drama mellem to tidligere 'Paradise'-deltagere.

Sent i går aftes delte tidligere ’Paradise Hotel’-vinder Lenny Pihl en story på Instagram, hvori han forsvarer sig mod et såkaldt TikTok-angreb fra Fie Laursen. ’Angrebet’ tager udgangspunkt i en talebesked, hvori Lenny beder Fie om passe på sig selv og samle benene, for ”ellers slår jeg dig kraftedeme ihjel”.

- Jeg vil gerne lige forsvare mig kort, fordi det simpelthen er så latterligt og under bæltestedet, det, hun har gang i, forklarer Lenny og fortsætter:

- Fie og jeg har altid haft en lidt hård tone og jargon og joket meget. Talebeskederne var på ingen måde ment alvorligt, de var ment som en sød besked og en joke, og det ved Fie også godt.

LÆS OGSÅ: Se billederne: 'Paradise'-babe er blevet mor

Handler bare om drama

Talebeskederne, der er blevet centrum for Lennys og Fies kontrovers, er fra sidste år. Det kom derfor bag på Lenny, at de overhovedet er kommet op til overfladen.

- Det, Fie gør nu, er at skabe drama. Jeg skrev til hende med det samme, og jeg skal nok vise jer alle beskederne, forklarer Lenny og fortsætter:

- Fie er ikke så dum, som hun udgiver sig for at være. Men det værste er, at hun ikke engang har fortalt, at min besked har stødt hende, hvis hun virkelig skulle tro, at den var en trussel. Hun burde virkelig kende mig bedre end det, ligesom alle jer, der følger og kender mig, ved, at jeg ikke mener sådan noget alvorligt.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Lenny afslutter sin story med at dele hans og Fies beskeder fra messenger og bede sine følgere anmelde Fies video på TikTok, hvis man er bruger dér.

- Det var en joke, der var intet i det, og jeg fatter bare ikke, hvad Fie har gang i, afslutter han.