(Fotograf: James Thisted)
(Fotograf: James Thisted)

'Paradise'-vinder indlagt og hasteopereret

Det har ikke ligefrem været en god weekend for Monique, som blev ramt af akut blindtarmsbetændelse.

I weekenden skulle Monique von Appen have haft fri og nydt en aleneweekend, mens hendes to døtre var hos deres far, Mark, men sådan blev det ikke. Pludselig fik hun det dårligt i fredags og måtte haste til lægen, som sendte hende direkte videre på hospitalet.

LÆS OGSÅ: Forelsket Monique: Jeg har fundet manden i mit liv

- Jeg blev akut opereret natten til lørdag. Og lægen var så sød at tjekke samtlige organer i min mave samtidig, så jeg har haft mange smerter, og jeg blev samtidig sådan dårlig-syg. Så jeg var lige tilbage på afdelingen og få lidt af det hele, så jeg kunne komme ovenpå igen, fortæller Monique, som ikke havde set sygdommen komme:

- Jeg fik ondt fra det ene øjeblik til det andet. Så jeg tog til lægen og blev undersøgt og blev så opereret om natten. Om morgenen blev jeg sendt hjem igen, men så måtte jeg lige tilbage og være i nogle timer på hospitalet, fordi jeg ikke var frisk. Men jeg har det bedre nu, heldigvis for det.

ÆS OGSÅ: Monique raser: Jeg er så skuffet over Mark

Døtrene Manila og Marina skulle heldigvis være hos deres far i weekenden, og i nat har de sovet hos deres farmor, så Monique kunne få sovet og få kræfterne tilbage.

- Jeg må jo ikke løfte og sådan noget, og pigerne har bedre af at være sammen med andre end med deres syge mor, fastslår Monique.

Hun er nu hos sin mor, hvor hun bliver passet sammen med manden i sit liv - familiens nye hund, Diego, og hun håber på at være frisk nok til at få pigerne hjem senere i dag, så de alle tre kan blive passet hos Moniques mor.

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt