'Paradise'-vinder får nye bryster i kendt Viafree-program

Sarah Dohn har længe været ked af sine bryster, og nu får hun endelig mulighed for at gøre noget ved det.

Vinder af dette års 'Paradise Hotel' Sarah Dohn er med i sæson 2 af Viafree-programmet 'Mig og mine nye bryster'. I første sæson fulgte vi Ida Søjborg fra 'Love Island', der fik nye bryster, og nu er det Sarahs tur.

Sarah Dohn er kendt som vinder af Paradise Hotel, og som en pige med selvtillid og højt humør. Men Sarah har aldrig følt sig tilpas i sin krop og drømmer både nat og dag om den dag, hvor hun får store bryster! Og nu er dén dag tættere på end nogensinde!

LÆS OGSÅ: Christel: Derfor ser jeg anderledes ud nu, end da jeg var med i 'Paradise'

For at Sarah kan opfylde sin mangeårige drøm om at forvandle sin krop, skal hun undergå en operation, der er forbundet med en masse spørgsmål og usikkerhed fra både Sarah selv, hendes familie og hendes mange følgere. I den nye serie kan du følge Sarahs rejse mod hendes perfekte bryster.

I programmet møder vi 'Paradise'-veninderne Freja og Ida, men vi stifter også bekendskab med Sarahs mor, der både er skeptisk omkring operationen, men samtidig en god støtte for Sarah.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-par deler glædelig nyhed

Hvordan Sarah klarer operationen, og hvor mange ml. hun skal have i hvert bryst, kan du se i programmet, som har premiere på Viafree søndag den 30. august.

Følg Sarah i kampen om de perfekte bryster i 'Mig og mine nye bryster' på Viafree. (Foto: Viafree)
Følg Sarah i kampen om de perfekte bryster i 'Mig og mine nye bryster' på Viafree. (Foto: Viafree)

LÆS OGSÅ: LISTE: De bedste citater fra 'Paradise Hotel'