‘Paradise’-vinder afslører traume: Forgiftet og seksuelt misbrugt

Methea deler en meget personlig historie, som kun de nærmeste har kendt til.

Methea åbner op omkring en hændelse, der fandt sted i september 2021. En hændelse hun ikke husker meget fra, men som altid vil sidde i hende.

LÆS OGSÅ: WHAT! Nu starter ny sæson af ‘Paradise’

- Jeg var udsat for et overgreb. Et overgreb på min krop og ikke mindst på mit sind. Jeg var taget afsted til en hyggelig aften i byen med min veninde, alt var godt, og jeg nød tiden med hende. Jeg drak kun ganske lidt, tre genstande, så jeg havde det godt. Ud af det blå vågnede jeg op på sygehuset med min far ved min side. Forvirret, bange og ude af mig selv fik jeg at vide, at jeg havde drukket for meget, indleder Methea et længere opslag på Instagram og tilføjer:

- Det måtte jo være den eneste rigtige og naturlige forklaring på mit blackout. Jeg kom hjem i seng, fik noget søvn og vågnede næste morgen. Jeg vågnede til en besked fra sygehuset om, at min promille faktisk kun havde været på 0,02, og at der var fundet spor af giftstoffer i mit blod. Jeg var blevet drugged.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev til privat middag med Kim Kardashian

Til Metheas skræk så hun sig selv i spejlet med en masse mærker på kroppen.

- Jeg var nemlig gul og blå flere steder på kroppen. Min brystkasse gjorde ondt, og jeg trak vejret dårligt. Her lukkede jeg ned. Jeg kunne ikke sætte to og to sammen længere. Jeg kunne i hvert fald ikke forestille mig, at nogen skulle have gjort mig ondt, der måtte findes en naturlig forklaring, fortæller Methea.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Dét kan få mig til at sige nej til tv

Episoden blev politianmeldt.

- Efter en snak med politiet startede en af de værste dage i mit liv. Dagen startede med afhøring ved politiet, efterfulgt af tjek på Center for overgreb i Aarhus. Her fik jeg svaret - jeg havde været udsat for et drugrape. Et seksuelt overgreb, fortæller Methea.

Efterfølgende ventede en lang og sej kamp for at komme tilbage til livet, da Methea udviklede social angst.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard bliver ofte udskammet

Derfor deler Methea

Til Realityportalen fortæller Methea, hvorfor hun deler sin historie.

- Først og fremmest fordi det er noget, jeg har holdt tæt inde på livet længe, hvor kun mine nærmeste har kendt til det. Det kan være svært at gå rundt med så stor en ting for sig selv, og det er enormt vigtigt at få snakket om det og ikke mindst sætte ord på det. En anden ting er at seksuelle overgreb ofte bliver pakket ind og gemt væk. For mange er det et stort tabu, og det vil jeg bare rigtig gerne gøre op med. For det er nemlig IKKE offerets skyld, men derimod de mænd, som ødelægger andres liv på deres egne vilkår, fortæller Methea.

LÆS OGSÅ: Efter sønnens død: Folk undgår mig

Tidspunktet lige nu passede Methea godt.

- Jeg deler det nu, fordi jeg har samlet modet til det. Ikke kun for min egen skyld, men også for alle de mennesker, der sidder derude og gemmer på det - de skal vide, at de ikke er alene, slutter Methea.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder løj for sin familie

Se hele opslaget og billeder fra hændelsen herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af METHEA (@kristine_methea)