Foto: Realityportalen
Foto: Realityportalen

'Paradise'-værten elsker genbrug

Mens nyudklækkede paradisoer shinede for første gang foran pressens blitzlys ved snigpremieren på 'Paradise Hotel' torsdag aften, skred vært Rikke Gøransson scenevant ned ad den røde løber, og åbnede aftenen med stil.

Med elegante poseringer, et lækkert ydre og en smuk kjole stjal Rikke rampelyset før de nye 'Paradise'-deltagere blev præsenteret på den røde løber sidste torsdag.

Rikke var iklædt en smuk støvet grøn kjole fyldt med palietter og nitter fra Buch Copenhagen, mens det lange hår var krøllet.

- Jeg fik en lyntid hos Djarling, som har ordnet mit hår inden i aften. Jeg er jo stort set lige steget ud af flyet, siger en smilende Paradise-vært til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Rikke på lynvisit til gallapremiere

En skønhed i genbrug

Selvom Rikke Gøransson er en diva værdig i udseende, er det ikke længere mærkerne i nakken, som har betydning for Paradise-værten. Hun vil langt hellere gå på opdagelse i genbrugs-butikker.

- Det handler meget mere om personlig stil end bestemte mærker. Derfor glæder jeg mig også til at komme tilbage til LA, hvor der er fyldt med de mest fantastiske genbrugsforretninger, siger Rikke Gøransson.

Men selvom Rikke gerne klæder sig i vintage, er det ikke helt udelukket at se hende til den forestående modeuge i København, som løber af stablen sidst i januar. Også selvom at modeugen ligger midt i hendes ferieplaner.

- Jeg kan nok ikke holde mig helt væk. Jeg elsker jo mode. Jeg har lige set at Jewls CPH afholder show 30. januar, så jeg overvejer at flyve hjem, så jeg kan nå at være med, slutter Rikke Gøransson, der lige nu er på ferie på Hawaii med kæresten Mathias.

LÆS OGSÅ: Diva-Maria indtager 'Paradise Hotel'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.