(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

'Paradise'-vært søger hjælp: Jeg har et problem

Gode råd er dyre - eller måske er de gratis for Rikke Gøransson, men råd søger hun i hvert fald.

Nedtællingen er for alvor i gang med kun en uge til juleaften og to uger til nytårsaften. Hvor de fleste nok har styr på deres juleplaner, så er det dog langt fra alle, der ved, hvordan nytåret skal fejres endnu. En af dem, der ikke har planer på årets sidste aften er 'Paradise'-værten Rikke Gøransson, men det skal der gøres noget ved.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

- Jeg har et problem. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal lave til nytår. Jeg har brug for noget hjælp, jeg er blank. Er der et eller andet, man kan lave, er der et sted, man kan leje - er der nogle gode arrangementer derude? Skriv lige til mig, lyder det fra Rikke på en Instastory, hvortil hendes ven svarer "Skiferie", og Rikke fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybygger’-deltager scorer 3 millioner

- Er der nogen, der har et skisportssted, som gerne vil give mig en ferie, så må I rigtig gerne gøre det også, tak.

'Paradise'-værten er nok ikke alene om ikke at have faste planer, men mon ikke der nu er et forslag eller to i hendes indbakke til, hvor hun kan tage hen til nytår. Først står den dog på jul, men aller først er der dømt forpremiere på 'Paradise Hotel' i aften, hvor Realityportalen er klar til at møde og præsentere de nye paradisoer.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden