'Paradise'-vært om ny sæson: Den er slet ikke som forventet

Rikke Gøransson ser frem til at vise seerne den nye sæson, hvor der sker ting, der aldrig er sket før.

Inden længe er det igen blevet tid til en ny sæson af TV3-succesen 'Paradise Hotel'.

Det er allerede blevet afsløret, at vi kan glæde os til at se Fie Lausen, Lenny Pihl Christensen og Irina Olsen rulle over skærmen, når programmet skydes i gang, og mon ikke der også venter en masse andre spændende overraskelser til os i denne 14. sæson.

LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk

Den smukke 'Paradise'-vært Rikke Gøransson slår hvert fald fast, at vi allerede nu kan begynde at se frem til premieren:

- I kan godt glæde jer. Nu er det jo lige ved at være op over. Jeg er også klar til at komme i gang. Jeg glæder mig til, at folk skal se, hvad vi har lavet. Det bliver rigtig godt, fortalte Rikke, da Realityportalen.dk mødte hende på den røde løber til TVPRISEN i lørdags.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe flytter sammen med kæresten

- Det har været en god sæson. Og der kommer til at ske ting, der ikke er sket før. Sæsonen er faktisk overhovedet ikke som forventet, fordi der netop er sket noget, der ikke er sket før. Det er jo fantastisk, synes jeg. Og det kommer vores seere også til at synes, afslørede Rikke også om sæsonen, da vi for et par uger siden mødte hende til Reality Awards.

Se hele interviewet med Rikke fra TVPRISEN øverst, og se interviewet med hende til Reality Awards nedenfor. Her afslører hun også, hvilke nye projekter hun har i ærmet.

CHOK: ‘Forsidefruer’-Jackie er blevet skilt

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause