‘Paradise’-vært afslører detaljer om årets cast

Snart er det tid til 'Paradise', og i år er castet lidt anderledes end "normalt".

'Paradise' er snart tilbage, men meget er forandret. Navnet er ikke længere 'Paradise Hotel', men blot 'Paradise', hvilket blandt andet skyldes, at optagelserne ikke længere foregår på det ikoniske hotel.

LÆS OGSÅ: Housetour: Se den nye ‘Paradise’-lokation

Men det er ikke kun beliggenheden, der er fornyet, der er også et andet fokus på gæsterne.

- Man må for eksempel gerne have en kæreste, når man er med nu. Der er også castet langt flere typer. Der er ikke noget galt med den klassiske 'Paradise' type, men vi vil gerne vise, at man ikke behøver at have sixpack for at være med, og man behøver ikke have lange extensions - man kan være lige, hvem man vil, forklarer værten Emil til Realityportalen og fortsætter:

- Vi vil bare gerne caste folk, der har noget godt på hjertet, og vi vil gerne have folk med, der har nogle dybere værdier. Det er de mere personlige værdier, der er castet ud fra, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Tv-vært er blevet far: Afslører navnet til lillesøster

Ifølge Emil giver det en anden dimension til spillet.

- Seerne selv være sin egen dommer i forhold til om det giver noget, men jeg synes, det skaber nogle superfede debatter at få nogle andre mennesker ind, og jeg håber virkelig, at folk glæder sig, for jeg glæder mig i hvert fald til at se, hvordan folk tager imod det her, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig? Derfor sidder flere kendte på høje bænke

Emil er for anden gang vært sammen med Olivia Salo.

- 'Paradise' er ret hurtigt blevet mit lille barn, og jeg vil bare gerne have, at folk elsker programmet, lige så meget som jeg selv gør det, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Ramt af angst: Jeg giver hende skylden