'Paradise'-Trine i chok

Trine Skjollander giver gerne sin ærlige mening om de andre deltagere på 'Paradise Hotel'.

For tre år siden tjekkede Trine Skjollander ind på 'Paradise Hotel', og tilbage i januar gjorde hun det igen. Denne gang var det en helt anden oplevelse at møde de andre deltagere.

Dengang var hun nemlig en del af startcastet, og hun kunne derfor mærke, at hun denne gang skulle arbejde mere for at blive en del af fælleskabet.

LÆS OGSÅ: CHOK! 'Paradise Hotel' pauses på grund af overgreb

Trine har kun godt at sige om de andre paradisoer, men hun synes, der er noget, der overordnet er helt anderledes ved dem denne gang.

- Jeg synes, deltagerne er mega søde, og der er mange forskellige personligheder. Jeg kan virkelig godt forstå, hvorfor de er med. Man kan godt mærke, at de er meget oppe at køre over det her med, at nu bliver de kendte. Det synes jeg ikke, vi gjorde så meget i min sæson. Men jeg tror også bare, at Instagram har en større betydning i dag, der er sket meget både med Instagram og TikTok, siden jeg var med i 'Paradise', siger Trine, der siden også har medvirket i 'Beauty Bosserne'.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah jubler: Vi glæder os meget

Det skal pengene bruges på

Hun har selv lidt over 85.000 følgere på det sociale medie, men det var ikke noget, hun bevidst gik efter, og i dag ser hun Instagram som en hyggelig hobby ved siden af sin frisørsalon.

- Det er som om, at nogle af deltagerne melder sig til for at blive instagrammere og influencere. Men der er altså lang vej, siger hun.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Og det er ikke kun deltagerne, men også sæsonen som helhed, der adskiller sig fra sæson 14, som Trine i 2018 medvirkede i fra start til slut.

- Der er meget mere drama i den her sæson. Folk er meget mere crazy, end jeg nogensinde har oplevet før. Folk går til den, lyder det fra 'Paradise'-deltageren.

Måske vil hun også selv gå til den, for hun har meldt sig til for at vinde pengene, som hun gerne vil bruge til sin frisørsalon.

LÆS OGSÅ: WOW! STORT vægttab: Kan du kende denne ‘Hjem til gården’-deltager?