'Paradise'-Tobias om Teiturs overfald: Her er den sande historie

De to paradisoer er for alvor kommet skævt ind på hinanden, og senest har Teitur fremlagt, at han er blevet overfaldet i bylivet.

Det seneste døgn har en heftig debat om mobning rullet på de sociale medier mellem nye og gamle paradisoer, og i den sag har den tidligere vinder, Teitur Skoubo, beskyldt én blandt de nuværende paradisoer for at overfalde ham. 

Nu svarer Tobias tilbage på Teiturs påstand om overfald. Ifølge Tobias blev Teitur ikke overfaldet, men han var involveret i et slagsmål, som Tobias selv altså også var en del af, og slagsmålet fandt sted i forbindelse med premierefesten for 'Paradise Hotel', der blev afholdt den 17. december 2019 i Cirkusbygningen i København.

LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par 

- Jeg synes, det er enormt ærgerligt, at tingene kommer ud, som de gør, og at Teitur skal spille offer-rollen. Jeg kender flere mennesker, end jeg kan tælle på to hænder, som har set episoden i byen den aften, siger Tobias til Realityportalen.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

De to 'Paradise'-stjerner tog efter premierefesten til after party på natklubben Pablo. Her dansede de rundt, og da Tobias fik øje på Teitur, som han kender og så som en ven, gik han hen og tog rundt om ham bagfra, hvorefter han trykkede let til udelukkende for sjov. Som Tobias husker det, fik det Teitur til at vende sig om og slå Tobias på det højre ører. Produktionsholdet var også til stede, og de kom hurtigt hen og blandede sig og fik stoppet balladen. Tobias nåede altså ikke at gøre yderligere modstand.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset 

-  Lidt tid efter danser vi alle rundt og fester videre på dansegulvet, og jeg griner lidt til Teitur og sender ham nogle provokerende blikke, som man åbenbart ikke kan tåle, når man er en kendt person, fortæller Tobias.

Hvad der skete efter Pablo

Både Teitur og Tobias fortsatte herefter med at være på krigsstien, for Teitur slog igen ud efter Tobias og snittede hans kind, og derfor trak Tobias sig tilbage, mens han som selvforsvar slog ud efter sin modstander. Begge to endte på gulvet, hvor Tobias havde et greb om Teitur, inden dørmændene kom og smed de to paradisoer ud.

Teitur bekræfter over for Realityportalen, at det er korrekt, at han skubbede til Tobias inde på Pablo.

- Jo, jeg skubbede ham væk, da han kom uprovokeret hen til mig og tog kvælertag på mig, siger han.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico

De to paradisoer er altså ikke enige om, hvad der helt præcist skete den aften i december. Tobias forsøgte efterfølgende at få kontakt til Teitur via Messenger, så de kunne snakke ud om aftenens forløb, men Teitur svarede ikke tilbage.

-  Teitur er ikke blevet overfaldet. Det er ham, der er slagsbroren her. Vi er tre gutter, som ikke har det bedste ry på nuværende tidspunkt, og derfor ser han sit ry til at kunne fremstå som et offer. Det er pinligt, men sandt, slår Tobias fast over for Realityportalen.

- Jeg forstår ikke, hvorfor de tre drenge skal kaste skylden videre. De behandler mennesker dårligt, og sådan er det, lyder Teiturs modsvar til de tre gutter Casper, Daniel og Tobias.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort