'Paradise'-Tinna dødssyg af kræft

22-årige Tinna fra 'Paradise Hotel 2012' er så syg af livmoderhalskræft, at hendes familier kæmper for at samle penge ind til en dyr behandling i Tyskland.

Det er ikke mere end et lille års tid siden, at Tinna morede sig på 'Paradise Hotel' sammen med alle de andre deltagere. Men i dag ser tingene meget anderledes ud.

Tinna er så syg af livmoderhalskræft, at det danske behandlingsystem har opgivet at redde hende. Hun søger nu økonomisk støtte, så hun kan drage til Tyskland og få en behandling, som måske kan hjælpe hende, det skriver ekstrabladet.dk.

Tinna fik stillet diagnosen tilbage i 2011, men efter en operation forsvandt kræften, og alting så pludselig lyst ud igen. Men sådan skulle det ikke gå.

Støt Tinna her.

Havde smerter i siden

Tinnas mor fortæller om hele sygdomsforløbet på caremaker.dk, hvor man også kan støtte Tinna økonomisk.

Efter Tinna opdager, at hun har smerter i siden, begynder problemerne at vælte ind, fortæller hendes mor.

-Tinna bliver indlagt på hospitalet, fordi hendes ene nyre er nede på en meget lav funktionsprocent. Hun får indlagt kateter i nyren, så urinen løber ud i en pose, som sidder omkring hendes ben. Hun kommer desuden i scanner og de finder ud af, at der er ’noget’, der presser på urinlederen i højre side. Vores værste mareridt er ikke slut endnu. De finder en massiv knude på 9x5cm, som sidder, hvor livmoderen sad og den presser samtidig på urinlederen, forklarer hendes mor på caremaker.dk.

Efterfølgende starter Tinna i kemoterapi, som forårsager hårtab, vægttab, smerter i maven, psykoser og depression.

Selv om lægerne forsøger alt, er beskeden negativ.

-Knuden er vokset markant, der er spredning til hele det lille bækken, hun er uhelbredelig syg siger lægen! Alt står stille, man forstår jo ingenting,’ skriver Tinnas mor.

Støt Tinna her.

Hjælp Tinna

Familien kæmper i øjeblikket en kamp for at samle 300.000 kroner ind til en behandling, som foregår i Tyskland.

-Skal vi virkelig indfinde os med at vi skal miste vores elskede datter, søster, niece, moster, veninde osv til denne forbandede sygdom!?! Vi kan simpelthen ikke undvære Tinna. Hendes fantastiske personlighed, hendes vidunderlige humoristiske og optimistiske væsen. Hun er der ALTID for alle andre, hun er vores lille solstråle. Vi har brug for hendes lys til at fungere. Vi KAN simpelthen ikke leve uden hende. Hun fortjener livet,’ skriver Tinnas mor.

-Vores absolut sidste mulighed er en operation i Tyskland. Vi har været i kontakt med læger/ sygehuse verden over, men kun Herwert Müller, kan tilbyde en operation der forhåbentlig kan fjerne al kræften i hendes underliv.

Støt Tinna her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.