Tina, da hun deltog i 'Paradise' (Foto: TV3)
Tina, da hun deltog i 'Paradise' (Foto: TV3)

'Paradise'-Tina vil have nye bryster

Tina er gået all-in på sin træning, men det har fået brysterne til at forsvinde. Det vil hun lave om på.

Den tidligere paradiso Tina Bianca Mosekjær har siden teenage-årene haft en stor barm, som hun selv udtrykker det, men efter de sidste år har stået på hård og intens træning, er brysterne ikke, som de var. Men den veltrænede pige går med seriøse planer om at ændre dette.

- Idet jeg har trænet rigtig meget de sidste par år, så har det resulteret i en meget mindre barm, og brystvævet er ikke længere ligeså fast, som jeg ønsker. Bryster er jo bare fedt! Derfor har jeg valgt at få dem lavet, fordi træning hver dag er min livsstil, og brysterne bliver kun mindre og mindre, fortæller Tina til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Hvor meget har Mascha nået at tabe sig

Man skal være tilfreds

Selv om Tina aldrig havde troet, at hun skulle have lavet nye bryster, så ser det alligevel ud til at blive en realitet. Men den tidligere 'Paradise'-deltager understreger, at det udelukkende er for hendes egen skyld.

- Bryster betyder rigtig meget for mig. Om de er store eller små er egentlig ligeyldigt, så længe de passer til personen, og man er glade for dem. En velsiddende og flot barm forstærker den feminine side - og jeg elsker at være feminin. Derudover betyder det også meget, når det handler om tøjvalg. Det bliver fedt at have kjoler på uden at have bh på, og så sidder brysterne der, hvor de skal!

Indtil videre har Tina dog ikke været på en klinik, men størrelsen på de nye bryster har hun overvejet.

- Jeg er endnu ikke helt fastbesluttet på, hvor meget jeg skal have i. Men min tanke er, hvad der svarer til en D-skål. Jeg er ikke særlig stor, og jeg vil ikke have Linse-bryster! De skal se så naturlige ud, som overhovedet muligt.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-finalist: Jeg går efter mine drømme

De skal laves det bedste sted

Tina har endnu ikke besluttet sig for, hvilken klinik, der skal lave hendes nye bryster, men hun håber at få dem lavet inden efteråret.

- Jeg er meget perfektionistisk, og jeg vil selvfølgelig have dem lavet det bedste sted  Der er mange forskellige meninger om gode steder, så jeg suger lige en masse nyttig information til mig for tiden. Men inden min 27 års fødselsdag den 7. oktober skal jeg stå med et par nye, smukke bryster, slår hun fast.

Selv om der endnu ikke er fastsat en dato for, hvornår de nye bryster bliver en realitet, så glæder hun sig allerede.

- Jeg glæder mig allermest til at være 100 procent tilfreds med mig selv. Jeg gør det kun for min egen skyld. Jeg er tilhænger af det naturlige, og jeg synes, at naturlige bryster er så fantastiske, men når de ikke længere er, som man havde håbet på, så skal de laves om til det bedre. Jeg er vildt nervøs, men ufattelig spændt!

LÆS OGSÅ: Realitystjerner bliver rejseledere

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.