Tammie medvirkede i 'sæson 6 af Paradise Hotel'. (Foto: TV3)
Tammie medvirkede i 'sæson 6 af Paradise Hotel'. (Foto: TV3)

'Paradise'-Tammie: Vinderen er gode venner med alle

Det kræver hårdt arbejde, hvis man vil have chancen for at vinde den endelige 'Paradise Hotel-finale.'

Tammie Bergholdt løb ikke af med den store pengepræmie i 'Paradise Hotel' sæson 6, men hun fik en fed oplevelse, nye venner og veninder samt en kæreste, der dog er blevet til en x-kæreste.

- Det har helt sikkert været en oplevelse for livet, og siden har det ført mange andre oplevelser, siger den smukke pige til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Kasper er frisk på det hele

'Tænk jer om'

'Paradise' er intet let spil at vinde, og derfor skal der tænkes klogt og arbejdes taktisk hele vejen igennem, hvis man ikke vil gå tomhændet hjem.

- Man vinder 'Paradise' ved at holde sig gode venner med produktionen, som arrangerer showet, og selvfølgelig ved at være en populær spiller, som har mange, der bakker op om en, forklarer hun og fortsætter.

- Så mit gode råd til de nye deltagere er: Gør det! Men tænk jer om først!

LÆS OGSÅ: Anna: Daghan var mig utro

Vil lave tv med mening

Tammie er færdig med sin HF-eksamen til sommer, og det er noget, som hun bestemt har set frem til. Hendes deltagelse i 'Paradise' og diverse tv-programmer har nemlig forsinket hende i sin uddannelse, men hun fortryder intet.

-  Jeg fortryder intet, for jeg har haft de fedeste oplevelser, og jeg skal nok nå mine mål.

Og målene for fremtiden er klare, så der skal 'bare' arbejdes hen imod dem.

- Jeg kunne godt tænke mig at lave mere tv - både bag om- og foran kameraet, men helst foran. Jeg håber, at jeg en dag kan lave noget tv med lidt mere mening, så det ikke kun er game-shows og sådan noget. Jeg tænker også på at studere 'Medievidenskab' eller 'Kaospilot' med henblik på at lave både bag om tv eller selv at være foran kameraet.

LÆS OGSÅ: Frække Amalie viser bikini-kroppen frem

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.