'Paradise'-stjerne i smertehelvede: Hasteopereret

Weekenden tog noget af en drejning for Patrick Holsøe, da han natten til søndag vågnede op med voldsomme smerter i maven.

Den tidligere 'Paradise'-deltager blev kendt for sit gode humør, der smittede af på alle omkring ham. Det gode humør blev der dog sat en stopper for, da Patrick natten til søndag var ude for en ubehagelig oplevelse.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Reality-fyr har skjult karriere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lasse Skriver fortæller om sin karriere.

- Jeg vågnede op kl. 2-3 stykker om natten. Min kæreste var på arbejde, og jeg lå bare og sov, da jeg lige pludselig fik jeg en hel masse smerter i maven. Jeg kunne slet ikke gøre noget. Men jeg fik alligevel bestilt en taxa, fortæller Patrick til Realityportalen.

Det er ikke første gang, at han har oplevet disse smerter. For bare en måned siden var han også på hospitalet. Her fik han besked på, at alt var som det skulle være, hvilket bestemt ikke var tilfældet denne gang.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Emilia taler ud: Jeg vil have en kæreste

En voldsom oplevelse

- Denne gang sagde lægerne, at det var godt, at jeg kom ind på hospitalet, fordi min blindtarm var blevet meget stor. Den kunne faktisk have sprunget, så jeg skulle i hvert fald ikke have ventet en uge længere, før det ville være kritisk, fortæller reality-stjernen og uddyber:

- Det var en voldsom oplevelse, for alt skete bare på en gang, jeg kunne slet ikke nå at tænke. Det var min første rigtige operation, så jeg var sindssygt nervøs, men lægerne er jo dygtige, så jeg var ikke i tvivl om, at det nok skulle gå godt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Populær tv-serie klar med fjerde sæson

Dét havde Patrick heldigvis ret i. Lægerne var dygtige, og han er hurtig kommet i bedring. Efter omstændighederne har han det godt.