'Paradise'-stjerne er gravid: Vi er lykkelige

'Paradise Hotel'-vinderen skal være mor for anden gang.

Tine Lykke Winther og Oliver Winther har i noget tid gået rundt med en dejlig hemmelighed, for de skal være forældre sammen igen.

- Nu kan vi endelig sige, hvorfor jeg har været så meget "syg". Det har nemlig skyldtes, at der gemmer sig en lille baby inde i maven, skriver Tine i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsættes under videoen med Sophia, der fortæller om at være med i 'Paradise Hotel' sæson 18...

Parret har i forvejen Alvida sammen, og det er kun omkring et år siden, at datteren kom til verden. Nu skal Tine og Oliver, der blev gift i januar i år, altså for anden gang dele den store oplevelse, det er at blive forældre. Oliver har også datteren Chloe fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om partners kræft: Jeg brød bare sammen

- Det er ikke til at beskrive, hvor lykkelige vi er over, at Alvida skal være storesøster. Alvida vil dog ikke dele sin mening, så det blev gemt væk bag scanningsbilledet, så det må man gætte sig til, skriver den tidligere 'Paradise'-vinder endvidere i sit opslag, hvor Alvida sidder og gemmer sig bag scanningsbilledet.

Tine Lykke deltog i 'Paradise Hotel' i 2018, hvor hun vandt sæsonen og stod med den berømte guldkugle i hånden overfor Lenny Pihl. Desværre smed han kuglen og nappede pengepræmien for øjnene af hende.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører ny karriere