Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-Steven: Stolle stod for stærkt

Steven har en klar plan, og den skal fuldføres.

De nye gæster på 'Paradise Hotel' plejer at danne sig et overblik over grupperinger og taktik, inden de vælger side. Men Steven hører ikke til den kategori af nye deltagere - han er nemlig i offensiven fra start.

- Rasmus og jeg har en klar plan om at få alle start-casterne ud, slår Steven fast overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Shila: Steven narrede mig

Var ikke i tvivl

Der er kun fire deltagere tilbage på hotellet, der har været med fra start, og de skal altså ud - én efter én. Derfor var det heller ikke noget svært valg, da Steven skulle beslutte, om det skulle være Nicklas eller Stolle, der skulle have det sidste harem i gårsdagens afsnit.

- Taktisk stod Stolle stærkt med Nathja, men på det personlige plan havde jeg det bedre med Nicklas. Man ser det ikke endnu, men vi 'bonder' rigtig godt sammen.

Derfor var der ingen tvivl om beslutningen, selvom den flotte fyr erkender, at han nok var blevet mere populær blandt de andre gæster på hotellet, hvis han havde valgt Stolle.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Ny storbarmet pige tjekker ind

Kan gå udover Nathja

Frustrationerne over Stevens beslutning var ikke til at tage fejl af - og særligt Stolles partner, Nathja, følte sig forrådt. For hende og Steven havde en aftale om at spille sammen.

- Ja, jeg kan godt forstå, at hun blev sur. Vi havde nemlig en klar aftale om at stå sammen, bekræfter han og fortsætter:

- På sigt kan det gå udover Nathja, hvis Stolle ryger. Men det var en situation, som ingen havde set komme.

LÆS OGSÅ: Nathja indrømmer: Jeg var forelsket i Stolle

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.