‘Paradise’-Simone giver status på Vilmars mén efter fødslen

Simone og Philips lille dreng har haft det svært siden fødslen, men nu går det bedre.

Simone Hvenegaard og Philip may blev i december forældre til lille Vilmar, som siden fødslen har været hårdt medtaget, da han sad fast i Simones bækken, og til sidst skulle ud i en voldsom fart. Den hårde fødsel har givet den lille dreng problemer med tarmene og skævhed i nakken, men nu går det meget bedre. Det fortæller Simone til Realityportalen.

- I forhold til forstoppelse så går det godt. Han er ikke længere på movicol, og hans tarme fungerer fint nu. Han går heller ikke længere til kiropraktor, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: CHOK på 'Paradise Hotel': Årets mest dramatiske parceremoni

Som følgere af Simone og Philips Instagram nok allerede har bemærket, så har parret en meget glad og storsmilende dreng, men han døjer med én ting, som parret er ved at få undersøgt.

- Han har noget eksem på hele kroppen, og de (lægerne red.) har svært ved at vurdere, hvad årsagen er. Så vi kommer hos en børnelæge. Vi bruger noget specielt modermælkserstatning og noget creme, men ellers er han en glad dreng, fortæller Simone, der har fået fortalt, at hun ikke skal regne med, at de finder årsagen til eksemen før skolealderen, da det er svært at finde årsagen hos små børn.

LÆS OGSÅ: Simone og Philip afslører sød historie om undfangelsesdagen

Mødregruppe med veninderne

Simone har ikke ønsket at starte i mødregruppe, men det har heller ikke været nødvendigt, da hun har to veninder med børn i samme alder som Vilmar.

- Jeg gik i samme klasse som dem på min videregående uddannelse, og vi havde alle planlagt at blive gravide i slutningen af uddannelsen, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: Philip og Simones søn døbt: Derfor skal han ikke hedde May

Hvor Simone ikke ønsker sig en mødregruppe med mødre, hun ikke kender, så er Philip helt vild med idéen, og han er derfor ved at starte en fædregruppe.

- Philip talte med jordmoderen om, at han godt kunne tænke sig det (en fædregruppe red.), og så sørgede hun for at sætte Philip sammen med nogle andre, som også ønskede det, fortæller Simone.

Philip har endnu ikke mødt de andre fædre endnu, da de kun lige er blevet sammensat og har fået en Facebook-gruppe op og stå.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Lykkelige Boris Laursen viser kæresten frem