Nicklas Busk Andreasen og Ida-Marie Sørensen (Foto: Janus Nielsen)
Nicklas Busk Andreasen og Ida-Marie Sørensen (Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-parret Nicklas og Ida tager et stort skridt i forholdet

Nicklas og Ida er meget glade for hinanden og tager et stort skridt i forholdet.

Nicklas Busk Andreasen og Mathias Hjort fra dette års 'Paradise Hotel' var taget til 'Vi elsker 90'erne' i Rødovre i weekenden. Sammen med en masse andre reality-stjerner festede de til 90'er musik hele dagen. Ida Marie Sørensen, der danner par med Nicklas var dog ikke med, da hun er på ferie med sin familie, men det går godt mellem hende og Nicklas, kunne Nicklas bekræfte.

- Vi snakker lidt om at finde noget bolig her snart og flytte sammen. Vi er jo alligevel næsten sammen hver dag, så det kan vi lige så godt, fortæller Nicklas, der selv bor i Rødovre, mens Ida bor i Brøndby, men ifølge Nicklas er der ingen tvivl om, hvor de skal bo.

LÆS OGSÅ: Stor 'Paradise Hotel'-stjerne med i 'Ex on the Beach'

Nicklas Busk Andreasen og Ida-Marie Sørensen (Foto: Janus Nielsen)
Nicklas Busk Andreasen og Ida-Marie Sørensen (Foto: Janus Nielsen)

- Vi kommer til at flytte hertil Rødovre, det har jeg også sagt til hende, jeg skal ikke væk fra Rødovre nogensinde, så det bliver her, fortæller Nicklas, mens Mathias afbryder:

- Han er jo mors dreng, så man flytter aldrig væk fra sin mor. Det kender jeg selv, afslører Mathias, der selv bor i Odense.

LÆS OGSÅ: Året 'ZULU Comedy Galla'-vært: Vi tager et nyt skridt i år

Hvornår Nicklas og Ida skal bo sammen er ikke bestemt, men ifølge Nicklas kommer det til at ske så hurtigt som muligt, og derefter kommer alle de klassiske parforholdsting.

- Hun vil gerne have en hund, så det bliver nok det. Ikke lige børn endnu, det er jeg ikke klar til, fortæller Nicklas, der i sommers også havde Ida med på familieferie, og det gik godt.

- Hun er faldet pisse godt ind, det er dejligt, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah ulykkelige: Babys hjerte i Sarahs mave slår næsten ikke mere