'Paradise'-Nikolaj langer ud efter Anne: Hun har taget mine penge

'Paradise'-finalisten har ikke meget tilovers for Annes valg.

Da der i begyndelsen af året blev afholdt finale på 'Paradise Hotel', var det som bekendt Anne K, der løb med 200.000, mens Léa fik foræret 300.000 kroner uden at stå på en finaleplads.

Siden har Nikolaj Hvidman flere gange været ude og sige, at Anne K har taget hans penge. Senest kunne man se ham påpege det i 'Mit Paradiso Liv'.

Nu forklarer han, hvad han mener, når han siger, at pengepræmien på en halv million kroner er hans.

LÆS OGSÅ: Efter brystoperation: Mathilde afslører kærestens reaktion

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj og Anne fortæller om sommeren.

 

- Alle, der har set 'Paradise' i år ved også godt, at grunden til, at Anne K var kommet i finalen, var min skyld. Det er jo mig, som har stået for skud hele vejen igennem og hende, som bare har fulgt med. Derfor var der heller ingen tvivl om, at det var mig, som havde fortjent de penge. Der stod sgu Nikolaj Hvidman på feltet med 500.000, forklarer Nikolaj til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe 'X Factor'-stjerne med i 'Vild med dans'

For ham var det en underlig oplevelse, da han i juli for første gang så finalen udefra sammen med de andre paradisoer til en finalefest i Danmark. Det jo var så længe siden, at optagelserne havde fundet sted i Mexico, og meget var for længst et overstået kapitel.

Selv om finalen mildest talt ikke var en drømmefinale, så er Nikolaj videre og helt afklaret med, at han tog en risiko og satsede stort. Og så hjalp det at have kæresten med på sidelinjen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Anne K. fortæller om at tage alle pengene i finalen.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-babe afslører planer om flere børn

- Anne P har jo selv været i situationen før, så hun ved om nogen hvordan det føles at stå i den situation. Selvfølgelig var det ikke det sjoveste, men hvad fanden - det er så lang tid siden, og når man har den indstilling, jeg har: "All in eller ingenting", så vinder man nogle gange, og andre gange taber man. Sådan er livet, siger han og tilføjer:

- Selvfølgelig havde det været sjovere at se mig smide kuglen på 500.000. Det tror jeg også, resten af Danmark synes. I stedet for sølle 200.000.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnenes far: Vi elsker hinanden!