'Paradise'-Nicolai med i 'Singleliv'

I 'Paradise Hotel' charmerede han pigerne, senere blev han kærester med Jakob fra sæson 7, og nu skal Nicolai til at date i 'Singleliv'.

Mange pigehjerter blev formodentlig knust, da Nicolai Schwartz sprang ud som biseksuel og kastede sin kærlighed på Jakob efter 'Paradise Hotel' sæson 7. De to havde i forvejen datet før Nicolais sæson men blev altså først kærester bagefter. Kærligheden braste dog, og nu leder han efter kærligheden i den kommende sæson af Singleliv.

- Det er sjovt at lave tv. Jeg vil gerne ud på nogle sjove dates og prøve noget nyt efter forholdet med Jakob. Desuden vil jeg godt vise at der findes maskuline homo’er og selv finde en.

Her slår han dog fast, at han og Jakob stadig er gode venner, men at det simpelthen bare er for svært at være et reality-par, når alle hiver i begge parter.

Læs også: Irina er blevet single

Dater begge køn

Det var først efter sin deltagelse i 'Paradise Hotel' i 2012, at Nicolai fortalte folk, at han var biseksuel. Og i 'Singleliv' har han også tænkt sig at date begge køn.

- Jeg forelsker mig i personen. Om det er dreng eller pige har ingen afgørende betydning, fortæller han til Realityportalen.dk.

Kravet til drømmepartneren er, at han/hun skal kunne hvile i sig selv og have god humor. Dog skal personen også gå op i sit udseende og træning.

Forbillede for andre homoseksuelle

En anden grund til Nicolais deltagelse i Singleliv er også, at han er et forbillede for andre unge. Ofte kontaktes han på nettet eller i byen af unge, der overvejer at springe ud som homoseksuelle, og her giver han videre af de positive reaktioner, han selv har mødt.

Det er dog ikke kun kommende homoseksuelle der kontakter ham. I byen får han massere af tilbud, selv af heteroseksuelle fyre der gerne vil have en nat med charmøren.

Læs også: Numse-Rasmus: Jeg går ikke efter ligegyldig omtale 

Trods voldsomme reaktioner er reality det hele værd

Nicolai har netop været igennem en retssag, fordi han blev overfaldet i nattelivet. Til trods for hele tre overfald gennem de seneste år, var det dog kun det ene, der var møntet på ham som tv-personlighed.

Han har da heller ikke kun fået positive reaktioner på sin biseksualitet og sin deltagelse i 'Paradise'. Kritiske røster har kaldt klam tv-bøsse, og han skal finde sig i mange sure opstød, men det får ham ikke til at stoppe med reality.

- Der skal være plads til os alle. Desuden er der nogen, der skal gå forrest, og hvis bare mine venner og familie ved, hvad jeg står for fortsætter jeg. Den positive respons man får vejer det hele op, slutter Nicolai af, og fortæller desuden, at vi får en del mere at se til ham på tv i 2013.

Læs også: Sy Lee blev antastet i USA

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.