Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-Nicklas: Mit liv har ikke forandret sig

Der følger både gode og dårlige oplevelser med, når man er en del af reality-verdenen. Men uanset oplevelserne, så har Nicklas ikke ændret, slår han fast.

Nicklas indtog 'Paradise Hotel' med et skævt og lidt genert smil, men der skulle ikke gå lang tid, før han kunne sætte enhver fest i gang. Selv om Nicklas ikke ikke har ændret sig som person, så kan han tydeligt mærke, at der er en ekstra opmærksomhed omkring hans person.

- Mit liv efter 'Paradise' er lidt som det plejer. Jeg er 100 procent den samme Nicklas efter som før, og den Nicklas, vi så i fjernsynet, ligner mig også ret godt. Der hvor jeg ser den store forskel er, at der er mange børn og fans, der vil have billeder og autografer. Det er fedt at gøre dem så glade med det, og så fjoller og hygger jeg mig med dem, siger Nicklas til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Man er lidt blevet et idol for nogle, men alle dem, der kender mig ved godt, at jeg elsker at fjolle med de unge - det er for fedt.  Der er også tryk på på Facebook, og jeg ville ønske, at jeg kunne svare hver og en besked, men det er squ svært. Jeg synes, at man vænner sig til at blive genkendt på Strøget eller på arbejdet, for det følger med til 'Paradise'-livet, synes jeg.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par går fra hinanden

Mange positive oplevelser

Medvirken i 'Paradise Hotel' fører en række bartenderjobs med sig, og det er helt sikkert noget, som Nicklas sætter pris på.

- Jeg har haft flest gode oplevelser med 'Paradise' rundt i de forskellige byer, hvor vi møder mennesker, der har glædet sig til at se en og feste med en, fortæller han.

Men livet i reality-verdenen er ikke kun positiv.

- De dårlige oplevelser er der altid. Nogle, der ser ondt på en, kaster isterninger, glas og andet efter en. Folk, der tror, at man er blevet arrogant, fordi man ikke har svaret dem efter fem minutter, men så finder man ud af, hvem der er ens rigtige venner. Men der har været allermest positivt!

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Kasper og Malene flytter sammen

Sunny og hårdt arbejde

For tiden hygger Nicklas sig med sine venner og sin familie, når han ikke er på arbejde som tømrer eller lufter sine tanker på golfbanen. Men når sommeren for alvor sætter ind, så ved han godt, hvad tiden skal gå med.

- Denne sommer skal jeg bruge på hårdt arbejde, for vi har rigtigt travlt i det firma, som jeg arbejder for. Og så skal jeg til Sunny Beach med nogle af vennerne fra hotellet plus flere - efter turen skal kroppen til at trænes op efter alle de byture.

Om kroppen skal trænes op for at trække endnu flere piger til, melder historien intet om. Men Nicklas er i hvert fald single.

- Jeg har ikke fået nogen kæreste. Så piger, I skal ikke ligge derhjemme og slå i hovedpuden, for jeg er stadig fri. Jeg må indrømme, at jeg har fået rigtig mange kærestebreve og tilbud, men jeg leder efter den rigtige for mig. Jeg savner en at have ro på med og hygge mig med, men jeg har ikke travlt.

LÆS OGSÅ: Hot reality-par skal være forældre

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.