Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-Nichlas: Jeg er for godtroende

Med den afgørende stemme sendte Jack den charmerende Nichlas ud af 'Paradise Hotel', og dermed missede Nichlas endnu engang chancen for at vinde 'Paradise Hotel'.

Det er de færreste, som får to chancer for at vinde 'Paradise Hotel', men Nichlas var en af de heldige. Trods to forsøg måtte 'Paradise'-fyren i aftes se sig slået hjem til Danmark.

- Jeg er utrolig ked af det. Ikke over spillet, men fordi jeg anden gang kom ned for at vinde spillet, hvorimod første gang var for oplevelsen. Jeg følte ikke, at det var min tur til at ryge, men efter jeg set programmerne, må jeg erkende, at det er stærke spillere, der er på hotellet, forklarer Nichlas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sandra: Jeg kan ikke falde for Rasmus

Kan ikke vinde

To gange har Nichlas oplevet 'Paradise Hotel', og to gange har han måtte forlade hotellet i finaleugen. Nu erkender han, at det ikke er meningen, han skal vinde programmet.

- Jeg, som person, er for godtroende til at vinde programmet. To gange har jeg vist, at jeg kan komme langt i spillet, men jeg mangler den sidste snilde til at tage røven på folk. Det er åbenbart ikke meningen, at jeg skal vinde. Det er ærgerligt, men det har været en fed oplevelse, slår Nichlas fast.

Selv om Nichlas heller ikke denne gang gik hele vejen, så føler han, at han gjorde, hvad han kunne for at vinde.

- Jeg gjorde alt for at vinde. Jeg valgte at stole på folk, og det skal man åbenbart ikke for at vinde.

LÆS OGSÅ: Amalie er begejstret for mors bog

En ven for livet

Det var Jack, der med sin afgørende stemme, sendte Nichlas ud af 'Paradise Hotel'. Og til trods for, at Nichlas var skuffet over Jakcs beslutning, forstår han beslutningen.

- Jeg var ked af det og skuffet, men da vi kom ned fra ceremonipladsen, så kunne jeg godt forstå meningen med det. Det var taktisk klogt af Jack, for det handler jo om at få de stærke spillere ud, siger han og uddyber:

- Der er intet had mellem Jack og jeg. Hjemme i Danmark er vi blevet bedste venner. Så det kan godt være, at jeg ikke vandt pengene, men jeg fik en ven for livet.

LÆS OGSÅ: Kay vil lave mere fjernsyn

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.