’Paradise’-Nathja: Jeg har brug for at finde mig selv

I øjeblikket gennemgår Nathja fra 'Paradise Hotel' en rigtig hård tid i sit liv. Udover at være blevet single, så kæmper den unge kvinde også med tabet af et familiemedlem.

Nathja, som blev kendt som den seje pige på ’Paradise Hotel’, er gået fra kæresten. På trods af at have været venner i over 10 år, så fandt de først sammen, da Nathja kom hjem fra Mexico.

–Vi har altid flirtet, når vi begge har været singler. Men vi fandt først sammen, da jeg var komme hjem, og ’Paradise’ løb over skærmen, fortæller Nathja til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Emil skal være far

Det forkerte tidspunkt til et forhold

I kølevandet på Nathja’s medvirken i årets udgave af ’Paradise Hotel’ fulgte en masse opmærksomhed, som var med til at slide på forholdet. Så på trods af, at Nathja havde fundet sammen med sin sjæleven, så var det ikke nok til at forholdet kunne holde.

–Jeg tror virkelig på, at vi er sjælevenner, men tidspunktet var helt forkert. Vi har den samme humor, og kunne grine sammen i dagevis. Men grundet et dødsfald i familien, og opmærksomheden efter programmet, så var vi nødt til at gå fra hinanden, fortæller en ærlig Nathja.

LÆS OGSÅ: Susan K flytter i rækkehus med kæresten

En hård tid i øjeblikket

Bruddet med kæresten er stadig meget nyt for Nathja, som i forvejen prøver at komme sig over en stor sorg efter et dødsfald i familien.

Så i øjeblikket er der ikke plads til en mand i den 25-årige kvindes liv, som arbejder for at få sit liv tilbage på sporet.

– Det er virkelig været en hård tid i øjeblikket, og lige nu er der ikke plads til en kæreste i mit liv. Jeg holder stadig ubeskrivelig meget af ham, men ligeså ens vi er, så er vi også vidt forskellige. Jeg har det rigtig øv i øjeblikket, så jeg har virkelig brug for blot at være single og finde mig selv igen, siger Nathja.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Rikke er blevet single

En lysere fremtid

Hun drømmer om at komme til at lave mere spændende tv i fremtiden, men vi må lige vente lidt.

- Snart skulle der komme styr på min nye lejlighed, så jeg kan få skabt en base til mig og min hund. Og så forventer jeg at begynde på uddannelse til januar.  Forhåbentlig kan jeg komme til at lave mere tv i fremtiden, men i øjeblikket handler det mest om, at finde mig selv og få styr på det hele, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Peter Birch udsat for svindel

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser