'Paradise'-Nathja er blevet single

Forholdet holdt ikke, og nu er den flotte realitybabe atter ledig på markedet.

Lykken varede ikke længe for Nathja og kæresten. Men forholdet havde heller ikke den bedste start, da mistillid og løgne pludselig blev en del af hverdagen.

- Jeg blev lidt glad for ham, og gik og troede, at han var 25 år, men efter en uge fortalte han mig, at han kun var 21 år, og at han ville have, jeg skulle lære ham af kende, før han fortalte mig hans alder, fortæller Nathja til Realityportalen.dk og fortsætter:

- På daværende tidspunkt synes jeg, at han var fornuftig oppe i hovedet, men efter han fortalte, hvor gammel han var, gik alting galt. Han ændrede sig på stedet og blev flabet og provokerende, og ville have, at alt gik efter hans hovede. Han virkede som om, at han tog mig for den, jeg var. Men når jeg kigger i bakspejlet, har han været en 21-årig, der nød at få noget shine.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Nathja: Jeg har brug for at være mig selv 

"Jeg har det godt" 

På trods af den dårlige opførsel, er hun dog helt klar til at indtage singlelivet og nyde at være sig selv.

- Jeg har det godt, det gør dog ondt at føle, at han bare var sammen med mig, fordi jeg var "kendt". Han er en dejlig knægt, det er bare ærgerligt, at vi begge to har brister oppe i hovedet, og ikke kunne tackle hinanden, afslutter hun.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser