'Paradise'-Natascha afslører: Så langt er vi med brylluppet

Kirkeklokkerne kommer i fremtiden til at klinge for Natascha og kæresten Anna.

I 2014 indtog Natascha Cetiner 'Paradise Hotel' med kæresten Nadia Mayland, men forholdet varede som bekendt ikke evigt. Natascha har dog fundet kærligheden igen. Hun danner i dag par med Anna, og det betyder blandt andet, at kirkeklokkerne kommer til at ringe indenfor en overskuelig fremtid.

- Bryllupsklokkerne er ret stille lige for tiden. Vi er blevet enige om en lang forlovelse, og det passer os begge fint, da vi knokler med skole og arbejde. Meeeen jeg tror godt, at vi kan sige, at planlægningen bliver inden for det næste års tid, siger Natascha til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Natascha viser kæresten frem

Mulighed for familieforøgelse

Her er Natascha med sin forlovede, Anna. (Foto: Privat)
Her er Natascha med sin forlovede, Anna. (Foto: Privat)

Anna og Natascha bor i dag i Nordsjælland, hvor de bruger megen tid på uddannelse og arbejde. I fremtiden håber parret at skifte Nordsjælland ud med København, men indtil da nyder de hinandens selskab i det nordsjællandske.

- Anna og jeg har det rigtig godt. Vi er flyttet sammen i en 3-værelses lejlighed i Hillerød med plads til vores to små hunde. Og så er der et ekstraværelse, hvis vi en dag får udvidet familien, fortæller hun.

Indtil videre er der dog ikke nogen dato for familieforøgelsen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Nadia viser maven frem

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.