'Paradise'-Monique om sin alder: Det er klart en fordel

Den 27-årige paradiso lader ikke alderen stoppe hende i at søge nye eventyr.

Monique Kromann er med sine 27 år alderspræsident på 'Paradise Hotel', og der er dermed et godt stykke ned til sæsonens yngste deltager, der blot er 19.

Men spørger man 'Paradise'-baben selv, er alderen ikke noget, der hæmmer hende. Tværtimod ser hun det som en styrke, at hun har flere år på bagen.

- Jeg så helt klart min alder som en fordel på hotellet, og det gjorde jeg, fordi jeg har flere erfaringer. Jeg har talegaverne i orden, og så er jeg ikke bange for at tage konflikterne op, hvis der opstår nogen, fortæller Monique til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Philip og Simones søn døbt: Derfor skal han ikke hedde May

Kan omgås alle typer

Den humørfyldte krøltop havde heller ingen bekymringer, hvad angik kemien med de andre deltagere. Hun vidste fra starten, hvad hun gik ind til, og at aldersgennemsnittet generelt er lavt i 'Paradise Hotel'.

- Jeg var slet ikke bange for, at det ikke ville fungere med dem, der var yngre end mig selv, da jeg altid har kunne tilpasse mig alle typer mennesker. Jeg er selv meget frisk og fjollet af personlighed og altid klar på sjov og ballade, fortæller hun og tilføjer, at der ikke var nogen mærkbar forskel på hende og de yngre deltagere.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

Aldrig for sent

For Monique spiller alder ingen rolle, når det kommer til at gribe livets muligheder og søge nye veje.

- 'Paradise Hotel' skulle være et nyt eventyr for mig, og det var i hvert fald ikke alderen, der skulle stoppe mig. Man bliver aldrig for gammel til nyt eventyr efter min mening, siger hun og afslutter:

- Min holdning er, at det ikke er alderen, der skal definere dig, det er dine handlinger.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah jubler: Vi glæder os meget

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne gravid og forlovet med 10 år yngre mand