Foto: TV3 / Lemche & Serup
Foto: TV3 / Lemche & Serup

'Paradise'-Michael: Træd ikke folk over tæerne

Sociale relationer er tilsyneladende vigtigere end at være taktisk og smide folk ud.

På mandag ruller en ny sæson af 'Paradise Hotel' over skærmen. Og de kommende gæster kan se frem til en uforglemmelig oplevelse med nye venner og veninder.

- Nyd den oplevelse, som følger med - både under og efter programmet. Men pas på, at I ikke glemmer jeres gamle venner og veninder, for efter sådan en oplevelse er I jo kommet rigtig tæt på dem, I var af sted med - og I har så mange ting at snakke om, lyder de gode råd fra Michael Lange, der var en af de helt store personligheder i 'Paradise Hotel Reunion'.

LÆS OGSÅ: Alexander har styr på pigerne

Træd ikke folk over tæerne

Skuffelsen over ikke at vinde 'Paradise Reunion' nager stadig Michael, fordi han selv mener, at han havde fortjent at løbe med sejren. Men han måtte som bekendt se sig slået i finalen.

- Det var ikke let med den jury, som kom ind og skulle vælge mellem Frederik, Jeanette og jeg. Jeg havde været med til at få syv ud af 10 af juryen i ud, og de havde så ondt i røven over, at jeg havde smidt dem ud, forklarer Michael til Realityportalen.dk.

Derfor giver han også et råd til de kommende deltagere, som han ikke selv mener burde være korrekt, hvis man vil vinde den store præmie.

- Man skal åbenbart være passiv og ikke træde for mange over tæerne. Jeg troede bare, at en vinder af en 'Reunion' skulle være en, som også havde udrettet en masse og havde smidt en del ud, lyder det fra den tidligere deltager.

LÆS OGSÅ: Nicolai vil finde kærligheden

Er på 'reality'-pension

I dag er Michael kommet sig over nederlaget i 'Paradise', og i stedet kører det forrygende med hans tre virksomheder - som han ikke ønsker at blande ind i reality-konceptet.

- Jeg mener ikke, at jeg får noget seriøst og fornuftigt ud af at blande reality-tv med mine seriøse virksomheder. Derfor har jeg også sagt til mig selv, at jeg er gået på pension med deltagelse i mere reality-tv. Så det skal godt nok være noget meget interessant, før jeg jeg siger 'ja' til et nyt program, smiler han, men understreger, at deltagelsen i 'Paradise 5' og 'Reunion' klart har givet ham nogle fede oplevelser og personlige udfordringer.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.