'Paradise'-Martin: Der bliver gang i missionerne!

I aften indtager Martin igen 'Paradise Hotel', men det er med blandede følelser.

I aften på 'Paradise Hotel' er der glæde udover det sædvanlige. Særligt blandt Anna og Stolle, for deres elskede Martin tjekker ind på hotellet igen. Og de to paradisoer har klart været savnet i Martins hverdag.

- Min første prioritet er Stolle og Nøddepatruljen, for vi skal klart på nye missioner! Min anden prioritet er at vinde Anna tilbage. Det er selvfølgelig lidt risikabelt, fordi hun var med til at smide mig ud, siger en forventningsfuld Martin til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-pigerne raser over Kays udtalelser

Glæden overgår nervøsiteten

Det er med blandede følelser, at Martin tjekker ind igen. For det, der sendte ham ud af 'Paradise Hotel' sidst, var hans frembrusende personlighed.

- Jeg var nervøs for, om jeg skulle gå på kompromis med min personlighed. Jeg har justeret lidt, så jeg ikke er så frembrusende, men jeg vil ikke ændre på mig selv, slår han fast og fortsætter:

- Jeg var også spændt på at se, hvem der var på hotellet. Og så er jeg selvfølgelig bange for at ryge ud i den første uge. Men glæden ved at være tilbage overskygger klart nervøsiteten.

Se klippet herunder, hvor Martin tjekker ind på 'Paradise Hotel' igen:

Mon Anna vælger at fortælle Martin om sine udskejelser på hotellet? Se med i aften klokken 22:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: året Nathja: Det havde jeg aldrig troet om Stolle

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.