'Paradise'-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig

Det har ikke været helt nemt for 'Paradise'-vinderen at komme sig over bruddet med Nadja.

Lenny og Nadja fandt sammen under sidste års udgave af ‘Paradise Hotel’, og selvom deres forhold var turbulent inde på hotellet, så fandt parret melodien og blev kærester, da de kom hjem til Danmark.

Tidligere i år slettede Nadja og Lenny dog samtlige billeder af hinanden på deres Instagram-profiler og efterfølgende kunne Nadja bekræfte, at de to var gået fra hinanden, og at det var hendes beslutning. Mens Nadja var fåmælt om bruddet, havde Lenny en del mere at berette. Han følte sig nemlig udnyttet af Nadja:

- Hun går kun op i sin YouTube, sin Instagram og hvad andre folk synes om hende. Jeg føler mig dum og til grin, men jeg har også selv været en idiot til tider. Men held og lykke drenge, hun er jeres, lød det blandt andet fra Lenny.

LÆS OGSÅ: Tv-optagelser forhindrer Lenny i at blive pølsemand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sidney Lee bliver friet til i et supermarked.

LÆS OGSÅ: Philip er flyttet fra Lenny: Det var tiltrængt

Sidenhen er både Nadja og Lenny kommet tilbage på dating-markedet. Lenny har blandt andet datet Julie Melsen fra 'Love Island', mens Nadja siden foråret har datet en fyr, som hun dog ikke ønsker at fortælle navnet på.

Umiddelbart virker det altså til, at de begge forlængst er videre, men nu erkender Lenny, at det ikke har været helt nemt for ham at komme over bruddet:

- Der er noget mere tv under opsejling, det kan jeg godt afsløre. Der kommer noget mere med mig, men jeg har bare holdt en pause efter bruddet med Nadja, da det har taget hårdt på mig. Det har været noget lort, men mere har jeg ikke lyst til at snakke om det, lød det fra en tydeligt påvirket Lenny, da Realityportalen.dk mødte ham til 'Paradise'-finalen.

LÆS OGSÅ: Efter bruddet: ‘Paradise’-par dater igen

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Han er dog stadigvæk i fuld gang med sit grilbar-projekt:

- Jeg går og bygger på mit grillbar-projekt. Grillbaren er klar, jeg har åbnet virksomhed, firmakonto og alt er klart. Så nu skal jeg bare have lavet en ordentlig åbning inden så længe. Det bliver nok omkring den 1. august eller sådan noget, men det er ikke helt fastlagt endnu, forklarer han og tilføjer, at han samtidig er igang med at flytte:

- Jeg er ved at flytte fra den lejlighed, jeg havde med Nadja. Huslejen er nemlig for høj, når jeg bor der selv, så jeg er på jagt efter en bolig. Jeg har tænkt mig at blive i Slagelse, men jeg skal lige finde det rette.

Se hele interviewet med Lenny øverst i artiklen, hvor han også afslører, om han drømmer om endnu en omgang 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

Se klippet nedenfor, hvor Lenny og Nadja fortæller om deres akavede pool-sex på 'Paradise':

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Derfor åbner jeg en donut-butik