'Paradise'-kollega: Jeg fatter ikke Sheila-Maria

Mette Væver, som deltog i 'Paradise Hotel' sammen med Sheila-Maria, forstår ikke, at 'Paradise'-kollegaen er så blufærdig i 'Adam & Eva'.

For fire år siden kunne man se Sheila-Maria Lyon Schade have sex på tv i 'Paradise Hotel', men i går i 'Adam & Eva' var det en anderledes blufærdig side af den tidligere paradiso, man kunne se. Her ville hun ikke vise sig nøgen, selvom det ellers er programmets koncept, og derfor forstår hendes tidligere 'Paradise'-kollega Mette Væver Andersen ikke, at hun har meldt sig til programmet.

- Jeg fatter ikke, at Sheila-Maria fra min sæson af 'Paradise' vælger at stille op i et program, hun ikke kan gennemføre. Er det ikke bare for at få lidt fame IGEN? Eller er det bare mig? I 'Paradise' kunne hun sagtens både give blowjob og have sex forskellige steder på hotellet, skriver Mette på sin blog, og hun uddyber overfor Realityportalen:

- Jeg havde aldrig aldrig sagt ja til at vise mig nøgen i sådan et program! Altså seriøst hvad tænker hun på?

LÆS OGSÅ: Sheila-Maria er for blufærdig til nøgendating

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: For gammel til at se 'Paradise Hotel'

Sheila-Maria: Det var nemmere i 'Paradise'

Mette forstår hverken, at 'Paradise'-kollegaen har meldt sig til programmet, eller at hun pludselig er blufærdig. Blufærdigheden kom da også bag på Sheila-Maria selv.

- Jeg kunne mærke, at jeg havde overvurderet min egen styrke og hvilen i sig selv. Der var det meget nemmere i 'Paradise', fordi en bikini - om ikke andet - dækker de vigtigste ting, så man kan være afslappet og føle sig godt tilpas, forklarer hun og fortsætter:

- Sex forgik jo gerne under lagnerne og i mørke - alting er nemmere i mørke.

LÆS OGSÅ: Sheila-Maria: Min grænse blev nået i 'Adam & Eva'

Er Marc og Sheila-Maria blevet kærester?

Eftersom at hun er blevet nogle år ældre siden 'Paradise' kunne man tro, at Sheila-Maria måske er blevet mere blufærdig med alderen, men det mener hun nu ikke - hun er bare ikke blevet udfordret på det punkt før, så det var først i 'Adam & Eva', at det gik op for hende.

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg pludselig blev så blufærdig. Man kunne jo tro, at det kunne have noget med Jill at gøre, men jeg var allerede vildt blufærdig og fortrød nærmest min deltagelse, da jeg stod på tømmerflåden og skulle tage tøjet af.

Selvom hun var ved at bakke ud og tydeligvis ikke var tilpas i situationen, så endte programmet med, at Marc valgte hende, og hun valgte ham. Siden er det dog ikke blevet til noget videre mellem gårsdagens 'Adam & Eva'.

- Jeg var ikke rigtig interesseret i Marc som andet end en ven, og vi har ikke ses efterfølgende, slutter Sheila-Maria.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg så aldrig deltagerne nøgne

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.