'Paradise'-Klara afslører: Derfor kysser jeg ikke med nogen på hotellet

Nu fortæller Klara, hvorfor hun holder sig lidt tilbage på hotellet, når det kommer til at kysse med fyrene.

Mens nogle af pigerne på 'Paradise Hotel' giver den fuld gas med fyrene, holder Klara sig derimod en hel del tilbage. Hun kysser ikke med fyrene, hverken i krogene eller til festerne, og hun bliver derfor ofte kaldt hellig og uskyldig af de andre gæster. Særligt fordi flere af fyrene rent faktisk gerne vil have fingrene i den mørke skønhed.

I det nyeste afsnit af JuicyNews fortæller Klara, hvorfor det er, at hun holder sig tilbage, når der skal deles mundvand blandt gæsterne:

LÆS OGSÅ: Helena ude af ‘Paradise’: Det havde set anderledes ud med Arnold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'Big Brother'-deltagere disser 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke kysser med nogen, jeg tror bare ikke lige, jeg er typen. Og jeg har hele tiden været sådan: "Det kommer, hvis det kommer", men det er slet ikke, fordi jeg nødvendigvis lægger noget i at kysse med en fyr. Jeg er ikke hellig eller uskyldig, jeg er bare, som jeg er, men jeg tror måske, at de andre har forventet noget bestemt af de typer, der har været med i programmet, og hvis jeg så ikke lever helt op til det, de havde forventet, så tror jeg måske, at de har været lidt overraskede, forklarer Klara i JuicyNews og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker

LÆS OGSÅ: Klara åbner om forholdet til Sean: Var de kærester under ‘Paradise’?

- Der er vildt mange, der tror, at jeg holder mig tilbage på grund af Sean. Men det gør jeg ikke. Vi slog op på Roskilde Festival sommeren før, jeg tog afsted, så det var et par måneder før. Jeg tror måske, at fordi det var kort tid efter, så havde jeg svært ved at finde ud af mig selv og placere mig selv inde på hotellet, før jeg slappede lidt mere af. Jeg tænkte virkelig meget over tingene i starten. Jeg tror ikke, at det var, fordi jeg ikke følte, at jeg kunne være mig selv eller gøre ting på grund af Sean. Jeg tror mere, at jeg har haft svært ved at slappe af inde på hotellet. Så det tog mig lidt tid, før jeg fandt min plads.

Hør hele Klaras forklaring på JuicyNews HER!

Se klippet herunder, hvor Klara er i tvivl om, hvorvidt Nicolai er til fyre:

SAY WHAT! ‘Paradise’-Jonass og Sarah har været kærester

LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen