'Paradise'-Katrine afslører: Dette har overrasket mig ved 'Stjerne Boksning'

Der er særligt én ting, der er kommet bag på paradisoen under træningen til 'Stjerne Boksning'.

Den 7. september afholdes Geggo og Cengiz’ nyeste projekt, ‘Stjerne Boksning’. Her kæmper 19 kendisser i bokseringen om 10.000 kroner mod en modstander i deres vægtklasse.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

En af dem er 'Paradise'-baben Katrine Hoffmann, der sagde ja til at medvirke for at udfordre sig selv:

- Det er noget anderledes, da det jo ikke rigtig set før, og så var det en udfordring og en god måde at komme i gang på. Jeg er lidt doven anlagt, så nu kunne jeg få udfordret mig selv og få prøvet noget nyt. Og det har helt sikkert været fedt indtil videre, fortæller Katrine, der for alvor er blevet positivt overrasket over én ting:

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'Big Brother'-deltagere disser 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en 10 år yngre kæreste

- Det er kommet bag på mig, hvor sej og udholdende jeg er. Normalt kan jeg ikke engang løbe 50 meter efter et tog, så er jeg ved at dø. Så jeg er overrasket over, hvor meget jeg kæmper, men jeg er jo også kommet for at vinde. Det er fedt at lære noget om mig selv på den måde, forklarer hun og afslører, hvem hun helst og mindst vil møde i ringen:

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører ny karriere

- Det kunne være sjovt at komme op mod min medparadiso, Nadja, og få testet hende af i ringen, mens jeg ville være nervøs for at komme op mod Tina, jeg ved, at hun er en sej madame, der har prøvet lidt af hvert. Så der vil jeg nok være lidt mere nervøs i forhold til de andre. Jeg regner dog selvfølgelig med at løbe med de 10.000 kroner, slår hun fast.

Se hele interviewet med Katrine øverst i artiklen, hvor hun også afslører, at hun og kæresten har taget et stort skridt sammen.

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Geggo og Cengiz’ brylluprejse kommer på tv