Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-Kathrine om mission: Vil ikke blive upopulær

Den nye pige Kathrine kom ind på hotellet med en mission, der skulle dele hotellets piger i to kliker.

Inden Kathrine tjekkede ind på 'Paradise Hotel' fik hun en hemmelig mission. Kathrine skulle danne sig et indtryk af hotellets piger og derefter udvælge tre, som hun kan lide, og tre, som hun ikke så godt kan lide. Det var med blandede følelser, at den nye pige modtog sin mission.

- Da jeg fik opgaven, tænkte jeg, at det var okay, fordi jeg selv mener, at jeg hurtigt kan se, hvem der er ægte, og hvem der har lidt facade på. Men jeg tænkte også, at det da ikke var en vildt rar opgave, da jeg lige var tjekket ind, og så har piger det med hurtigt at blive småsure. Og så ville jeg helst ikke sætte mig selv i et dårligt lys, da jeg var helt ny pige på hotellet, forklarer Kathrine til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Maria raser: Forstår ikke TV3s sammenklipning

Blandet modtagelse

Da Kathrine tjekkede ind på hotellet i Mexico, skulle de øvrige 'Paradise'-piger ikke bruge lang tid på at finde hovedregningen frem og komme til en konklusion. Syv piger og kun fire fyre, hvilket betyder, at pigerne uden tvivl må være udsatte. Den faretruende fremtid prægede pigernes modtagelse af Kathrine og hendes mission.

- Grunden til, at jeg valgte, som jeg valgte, var, at Stine, Malene og Sandra virkede helt oprigtige, og så sagde de, at de gerne ville hjælpe mig ind i spillet. De andre tre piger (Nathja, Daniela og Beth, red) derimod snakkede ikke rigtigt til mig, og når de gjorde, så sagde de bare, at de ikke havde noget at tilbyde mig, fortæller hun og uddyber:

- Så de gav bare ikke en lige så varm velkomst som Malene, Sandra og Stine gjorde.

LÆS OGSÅ: Nicolai er tosset med sin Beckham-tattoo

Nathja var afvisende

Kathrine valgte altså Malene, Stine og Sandra som de tre, der havde gjort bedst indtryk på hende, mens Nathja, Daniela og Beth endte i den modsatte kategori. Kathrine er dog ikke i tvivl om, hvem der gjorde det allerbedste indtryk på hende.

- Stine gjorde et rigtigt godt indtryk på mig, fordi hun var åben og vildt smilende, og så var hun bare utrolig sød. Jeg følte en tryghed ved hende.

Den totale modsætning til Stine var Nathja.

- Nathja kom nok med det værste indtryk, for hun tog ikke rigtigt fat i mig, og så virkede hun ikke så glad ved min ankomst på hotellet, lyder konklusionen fra Kathrine.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Maria: Jeg var ikke ydmyg nok

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.