'Paradise'-Kasper indrømmer: Overrasket over Boris

Der er ingen tvivl om, at Kasper ændrede sit syn på Boris under 'Kollektivet'.

Der er ingen tvivl om, at der er mange, som har fordomme omkring reality-stjerner.

Sådan forholder det sig dog også reality-stjerner imellem, og Kasper fra sidste sæson 'Paradise Hotel' er ikke bleg for at erkende, at hans syn på Boris Laursen ændrede sig en hel del under deltagelsen i 'Kollektivet', hvor de to fyre skulle bo sammen i tre uger.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

- Jeg var meget skeptisk omkring at skulle bo sammen med Boris Laursen med en million følgere på Instagram, men han er jo en meget stille og rolig fyr, og han er meget behagelig at være sammen med. Helt ligesom os andre. Det har overrasket mig meget, forklarer Kasper og uddyber:

LÆS OGSÅ: Philip afslører alvorlige mén efter Afghanistan

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

- Faktisk er det Boris, jeg bedst kunne bo med, hvis jeg skulle bo med nogen af de andre fra programmet. Og det overraskede mig da meget. Pigernes værelse så forfærdeligt ud, og de brugte så meget tid på badeværelset og i køkkenet på at lægge makeup, så jeg skulle ikke bo med en af pigerne i hvert fald. Og Sami var elendig til at rydde op. Så den eneste, jeg kunne holde ud at bo med, er faktisk Boris. Han er også super hjælpsom og har også hjulpet med lidt kontakter i forhold til min musik.

Kasper og Boris endte med at blive så gode venner i 'Kollektivet', at Kasper valgte at få tatoveret Boris' ansigt på sin balle under optagelserne.

Se 'Kollektivet' på Viafree.

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

LÆS OGSÅ: Philip afslører: Simone og jeg ser stadig hinanden