(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

'Paradise'-Jeanette: Julian har overrasket mig som far

Jeanette er blevet taget med storm af både sin kæreste og deres lille datter.

Den 31. marts blev Jeanette Dzienis og Julian Damhus, som mødte hinanden i 'Paradise Hotel' sæson 8 i 2012, forældre til datteren Athena. Siden har de fløjet rundt på en lyserød sky og bare nydt at være en familie.

- Det går rigtig godt med vores lille familie, vi er så høje på lykke og er SÅ taknemmelige for, at vi har alt held med os for tiden. En dejlig datter, ny lejlighed, nye møbler, bil, Julian er så glad for sit arbejde, og jeg er begyndt at ride igen på min hest. Alt går bare, som det skal, og det er så fantastisk, jubler Jeanette og fortsætter:

- Det er uden tvivl det bedste i livet at starte sin egen familie, det kan slet ikke beskrives, hvor dejligt det er. Det er sommetider hårdt at være mor, selvfølgelig er det det. Men det er det hele værd.

LÆS OGSÅ: Jeanette chokerer: Fik anoreksi efter ‘Paradise’

Jeg havde ikke forventet så meget fra Julian

Jeanette har tre mindre søskende, så hun vidste godt, at det ville være hårdt at få en baby, men det, der har overrasket hende mest ved at være blevet mor, er den enorme kærlighed, man har til den lille skabning og ens bekymringer. Og så har kæresten også overrasket hende.

- Julian ELSKER sin rolle som far, og med hans ord har han aldrig været lykkeligere. Han er også blevet så god til at hjælpe med bleskift og så videre, det gør han gerne! I starten var han meget forsigtig og bange for at gøre noget forkert. Hun var så lille og skrøbelig, så han skulle lige have tid, fortæller hun.

- Men han klarer sin far-rolle SÅ godt. Meget bedre end jeg faktisk havde forventet. Jeg havde ikke forventet så meget fra ham, da han ikke er vant til små babyer. Men det er kommet ham meget naturligt, så vi er bare en glad lille familie

Og Athena har da også husket at købe en lille ting til sin far i anledning af fars dag på søndag. Det er en personlig gave, men mere vil Jeanette ikke afsløre - hun glæder sig dog til at se Julians reaktion på den gave, Athena har fundet på.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Jeanette Dzienis' store forvandling

Fødte uden nogen smertelindring

Selvom det kun er to måneder siden, Jeanette fødte, så kan hun slet ikke mærke på sin krop, at hun har været gravid og har født. Selve fødslen gjorde ondt, men det gik stærkt, og hun klarede det helt uden nogen form for smertelindring.

-  Jeg havde veer hjemme, hvor jeg ringede til fødegangen, hvor de så mente, at det ingenting var. Men da jeg så alligevel tog afsted til sygehuset, selvom de sagde, at jeg skulle blive i min seng med en varmepude, viste det sig, at jeg var i aktiv fødsel, og der kun var få timer tilbage, så var hun ude hos os, fortæller Jeanette.

Julian var ved sin kærestes side under hele fødslen, og selvom han var lidt chokeret over at se hende i så store smerter, så klarede han det super godt og var en kæmpe støtte. Amningen kom hurtigt op at køre, og den kører stadig uden problemer, selvom Jeanette har fået implantater, så det er hun enormt glad for.

LÆS OGSÅ: HOT BOOBS: Se Jeanettes nye bryster

Julian vil have en lillebror til Athena

Julian og Jeanette er netop ved at komme på plads i deres nye lejlighed i Næstved, men hvad næste skridt bliver, og om der snart står bryllup på programmet, det ved den tidligere paradiso ikke.

- Vi skal bare nyde hinanden. Vi tager det hele stille og roligt nu. Der er sket en masse på det sidste. På et tidspunkt i fremtiden må vi se om far og mor her bliver gift, men så må han da i hvert fald ned på knæ, siger hun med et grin og understreger, at det ikke er noget, de har snakket om - til gengæld har de snakket om flere børn.

- Julian vil MEGET gerne have en lillebror til Athena. Så når vi igen er klar, og jeg er færdig med uddannelse. Så håber vi på en lillebror.

Jeanette er i øjeblikket i gang med uddannelsen som tandklinikassistent, men det er svært at finde en læreplads, så hun regner med at læse til pædagog i stedet for. Der er altså et par års udsigt til en lillebror endnu.

Se det store galleri af Athena, Julian og Jeanette øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Så stor er ‘Paradise’-Jeanettes gravide mave blevet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.