'Paradise'-hunk scorer ung 'OnlyFans'-model

Paradisoen er blevet ramt af Amors pil. Udover at hans nye kæreste snart kan ses i et tv-program, så finder man hende også på abonnementsplatformen 'OnlyFans'.

Der var ikke rigtig nogle af pigerne på 'Paradise Hotel', der formåede at slå benene væk under 27-årige Jonas Doran, men det var der til gengæld for kort tid siden her hjemme i Danmark, og nu har paradisoen fået en kæreste.

Det blev de for cirka en uge siden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Caroline Wozniacki er blevet mor

- Vi har set hinanden i en lille måneds tid. Vi mødte hinanden byen, da vi begge er fra Aarhus. Så det hele er rimelig nyt lige nu, siger Jonas til Realityportalen.

Pigen hedder Lærke Bodilsen og er 19 år gammel.

Jonas fortæller, at Lærke nu er ved at lave sit eget tv-program med DR3, som vil få premiere til august, hvis alt går efter planen.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-date afslører: Sådan er Casper, når kameraet er slukket

- Det handler om hendes liv, og hvem hun er som person, og de ting hun har været igennem, siger Jonas om programmet.

Deler billeder på 'OnlyFans'

Udover at Lærke laver tv, så har hun også en profil på 'OnlyFans', der er et socialt medie, hvor man kan uploade billeder og videoer og abonnere på andre brugeres indhold. Størstedelen af indholdet er nøgenbilleder og sexvideoer.

LÆS OGSÅ: Bendtner lagt ned af kritik

Lærke stod i 2016, da hun var 14 år gammel, frem i medierne og fortalte om, hvordan der i hemmelighed var blevet taget et intimt billede af hende, som efterfølgende var blevet delt på sociale medier.

Men siden 2016 har Lærke altså taget magt over egen krop og selv valgt at dele billeder, hvor hun stort set er nøgen.

At kæresten har en profil og tjener penge på 'OnlyFans', tager Jonas meget let på.

- Det har jeg det helt fint med, da hun stadig holder fast i hendes grænser i forhold til hvad der bliver vist. Jeg tager ikke sådan noget så tungt. Man skal jo gå på kompromis i et forhold, siger han.

LÆS OGSÅ: Ung mor opløst i tårer over kønnet på sin baby

Og man må sige, at 'Paradise'-hunken er en rummelig mand. For med det mener han, at man skal acceptere sin partner for den person, han eller hun er. Om det så indebærer, at Lærke deler nøgenbilleder med andre mænd.

- Jeg har fuld respekt for det, hun laver. Det skal og kan jeg ikke begynde at diktere. Det er en del af hende, slår han fast.

LÆS OGSÅ: UH! Linse tilbage på skærmen

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jonas Doran (DORAN) (@j_doran1)