'Paradise'-hunk om Annes opførsel: Alle begår fejl

Jonas svarer ærligt på, hvad han mener om Anne P's hotelopførsel.

Der har været en del snak om 'Paradise Hotel'-aktuelle Anne Plejdrups opførsel ovenpå et par dramatiske afsnit, hvor hun kom op at skændes med flere af de andre deltagere.

Og selvom paradisoerne for længst er vendt hjem til danske rammer igen, er der mange kontroverser, der finder deres vej til overfladen, mens programmet løber over skærmen.

LÆS OGSÅ: Reality-babe dropper barsel: På arbejde igen to dage efter fødslen

'Paradise'-aktuelle Jonas er også en af dem, der er endt i et par skænderier på hotellet, og også han har kommenteret på det efterfølgende. I en story på Instagram bliver han blandt andet spurgt ind til Anne P's opførsel på hotellet, og her er hans holdning helt klar:

- Jeg har intet dårligt at sige om Annes opførsel, svarer Jonas og fortsætter:

- Hun gør sin ting på sin egen måde, og det har jeg kæmpe respekt for. Hun står ved den, hun er, og det kan man kun se som et forbillede.

LÆS OGSÅ: Anna: Derfor opdaterede Oliver Instagram under min fødsel

Dømmer ikke ud fra fejl

Garvede fans er nok heller ikke langsomme til at huske, at Jonas også selv er vågnet op efter en af hotellets mange fester og haft lidt ondt i maven over ting, der blev sagt. Og det smitter også af på hans forklaring:

- Jeg tror generelt, at alle mennesker begår fejl, eller siger noget, man måske ikke burde - det har jeg i hvert fald selv gjort, slår den gæve nordjyde fast og fortsætter:

- Men det skal man ikke dømmes på. Man skal dømmes ud fra ens kvaliteter, og dem har Anne mange af, slår Jonas fast.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe smittet med corona

LÆS OGSÅ: Ny dansk realityhunk har hed fortid med kendt skuespiller