'Paradise'-hunk: Her er sandheden om mit og Mathias' forhold

Patrick blev beskrevet som Mathias' lille hund,

Patrick og Mathias udviklede et tæt venskab på 'Paradise Hotel', men hvordan er forholdet mellem dem i dag? Det spurgte Realityportalen Patrick om, efter finaleafsnittet netop er blevet vist.

- Vi er ligeså gode venner i dag, vi har boet hos hinanden skiftevis i København og Odense, fortæller en lettere bedugget Patrick og fortsætter.

- Han er det bedste, jeg tager med mig fra hotellet. Vi skal dog ikke flytte sammen, jeg skal ikke ud på landet, haha. Men jeg ville gifte mig med manden, hvis jeg kunne. Mathias er en legende. Han lærer mig så meget om rigtig mange ting. Jeg har først lært, hvad gensidig respekt er, efter jeg har mødt ham.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Det skete, efter Anne K smed kuglen

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mathias' lille hund

Venskabet er absolut fryd og gammen, men derfor er der alligevel ting, der irriterer Patrick, som han gerne ville ændre på.

- Jeg ville nok ønske, jeg havde stået mere op for mig selv på hotellet. I den situation, hvor jeg har et skænderi med Jasmin, der udvikler sig til at gå langt over stregen, siger mange, at jeg opfører mig som Mathias' lille hund, men sådan er det slet ikke. Jeg prøvede at sige nej, men Jasmin fattede det ikke, forklarer Patrick og fortsætter:

- Vi var nødt til at snakke om det igen her bagefter. Jeg skulle have stået lidt mere op for mig selv i den situation, det kan jeg godt fortryde.

LÆS OGSÅ: Skuffet 'Paradise'-finalist: Forrådt af særligt to deltagere