Mike og kæresten Cecilie (Foto: Privat)
Mike og kæresten Cecilie (Foto: Privat)
Mike og kæresten Cecilie (Foto: Privat)
Mike og kæresten Cecilie (Foto: Privat)

'Paradise'-hunk har fundet kærligheden

En af de nye paradisoer har fundet sig en sød kæreste.

I sidste uge tjekkede Mike Jørgensen fra Rødby ind i den aktuelle sæson 'Paradise Hotel'. Han meldte sig til programmet for at få en god oplevelse, hygge, feste og have det sjovt - og mon ikke, han også havde håbet på at kysse lidt på et par søde piger. Mike har dog allerede fået lov at kysse på samtlige af hotellets piger, pånær Anne, idet alle pigerne skulle give ham et kys, den dag han tjekkede ind på hotellet sammen med Anne.

Hjemme i Danmark kysser Mike dog kun på en enkelt pige. Efter hjemkomsten fra Mexico har han nemlig fået en sød kæreste:

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'De unge mødre'-Maria fortæller om sin kæreste.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens særlige kontrakt: Denne eks må ikke komme i ‘EOTB’

- Cecilie og jeg har været sammen i en tre måneders tid cirka, men jeg har faktisk kendt hende i seks år nu. Jeg var nemlig kærester med hende nogle år inden deltagelsen i 'Paradise', men vi gik fra hinanden i sommerferien sidste år og havde ikke haft den vilde kontakt efterfølgende. Derfor meldte jeg mig så til 'Paradise', men efter hjemkomsten begyndte vi så at skrive og ses lidt igen, og vi fik talt om nogle ting, og så kom det bare stille og roligt hen ad vejen, og vi blev så kærester igen. Så det er lidt af en rutsjebanetur, griner Mike og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Blomsterberg kæmpede for ægteskabet: Tæt på skilsmisse

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

- Jeg tror også, at det, der gjorde, at vi fandt sammen igen, var, at vi savnede hinanden. Når man har været sammen i mange år, ved man inderst inde godt, at man på et eller andet punkt stadig elskede hinanden.

- Hun tager det faktisk overraskende godt, at jeg er med i 'Paradise Hotel'. Det eneste, der er mærkeligt for hende, er, at hun synes, det er lidt underligt, at hun skal se, at jeg kysser med andre piger på åben skærm for hele Danmark og generelt bare, at hun selv skal se det, tilføjer Mike.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne om sex med Teitur: Jeg anede ikke, at det var sket

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Sådan går det på Tinder

Se et billede af Mike og Cecilie nedenfor og flere øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: Arbnora ude af ‘Paradise’: Det kom som et chok