'Paradise'-hunk afslører: Jeg udnyttede hende

Silke er tilbage på 'Paradise', og for nogle af gæsterne giver det anledning til at reevaluere deres forhold.

Dagens 'Paradise'-afsnit bød på masser af drama og ikke mindst et gensyn med en gammel gæst - Silke tjekkede nemlig ind igen og kunne afsløre, at hun var krigeren, havde gjort Sarah til snigskytte.

Silkes tilbagevenden vækker imidlertid stor glæde for nogle gæster, mens andre ikke er så tilfredse. Marco smed nemlig Silke ud sidst, så han får travlt med at redde trådene ud - til stor irritation for Julie, der er tydeligt glad for Marco. Da Realityportalen spørger Marco, om han havde følelser for Julie, er svaret klart:

LÆS OGSÅ: Endelig afsløres krigeren på 'Paradise Hotel'

- Jeg havde ikke følelser for Julie. Jeg syntes, hun var sød, men det var udelukkende for spillets skyld. Jeg ville sige hvad som helst for at komme længst muligt, forklarer han.

Spillede på følelserne

Julie ved dog heller ikke, om der var romantiske følelser mellem hende og Marco, men hun mærkede stadig relationen ændre sig, da Silke tjekkede ind igen:

- Jeg følte lidt, den opmærksom jeg før havde fået, blev givet til en anden, og det irriterede mig, forklarer Julie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Linse åbner op om katastrofalt hussalg: Så meget har jeg tabt

- Marco vidste godt, jeg var glad for ham, og han havde også givet udtryk for, at han var glad for mig. Så jeg forstod ikke hans behov for at give Silke så meget opmærksomhed. Jeg stolede dog ikke mindre på Marco af den årsag, tilføjer Julie.

Hvad hun ikke vidste, var dog, at Marco udnyttede Julies følelser til sin egen fordel:

- Jeg må nok indrømme, at jeg spillede på det. Jeg følte, jeg havde Julie lige dér, hvor jeg gerne ville have hende, forklarer han.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe syg af depression: Derfor siger jeg det højt

I klippet nedenfor kan du se Marco og Julie fortælle om deres forhold:

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Ex on the Beach'-Robin i fræk firkant

LÆS OGSÅ: Sarah om Türkers undskyldning: Jeg havde brug for den