‘Paradise Hotel’-vinder blev overvåget efter troskabstesten

Efter 'Paradise Hotel'-finalen var Sille Nimholm så ødelagt, at produktionen valgte at overvåge hende.

Det væltede ud med verbale tæsk fra Sille Nimholms mund til David, da han valgte at smide kuglen i troskabstesten. Men da kameraerne slukkede faldt vestegnspigens hårde facade. Tårene begyndte i stedet at trille, for Sille var fuldstændig ødelagt. Så ødelagt at produktionen sendte hjælp ind på hendes værelse.

- Vi havde en sygeplejeske, som kom ind på mit værelse og sad ved mig, forklarer Sille i podcasten '112 for knuste hjerter', hvor hun åbner helt op og fortæller alt om bruddet med David Jarsbo. 

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sille og David fortæller alt om troskabstesten... 

Sille befandt sig i en form for choktilstand, og derfor mente produktionen, at det var bedst, at hun havde selskab.

- Sygeplejersken kunne hverken sige eller gøre noget, for at jeg fik det godt igen, men produktionen havde brug for, at jeg havde en voksen ved min side, hvis jeg havde brug for en krammer, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Mathilde afslører: De lavede fake interviews

Det var først flere timer efter troskabstesten, at Sille igen så David i øjnene.

- Han spurgte, om han må komme ind på værelset. Jeg kan ikke huske, hvordan samtalen gik, men jeg havde brug for at få svar på, hvorfor han havde gjort det, forklarer Sille.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

På værelset endte David med at love Sille at dele pengene med hende. Et løfte som Sille stadig regner med bliver overholdt, selvom parret gik hver til sit i December.

LÆS OGSÅ: Wozniacki og familien får eget reality-program