'Paradise Hotel'-vært afslører massivt utroskab

Den kommende 'Paradise Hotel'-vært afslører utroskab i parforholdet med Joakim.

Olivia Salo blev stormende forelsket, da hun mødte Joakim Meskali i TV3-programmet 'Love Island' i 2018. Præmissen for programmet var at finde kærligheden, men kærligheden mellem Olivia og Joakim endte i et knust hjerte, det fortæller hun i podcasten '112 for knuste hjerter'.

- Bruddet danner rammen for det største svigt og skuffelse. For mig handler forholdet mellem to mennesker om tillid, og når tilliden bliver brudt, så er jeg over det. Det her brud er det største tillidsbrud, og derfor oplevede jeg hjertesorg, fortæller Olivia i podcasten.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach om ny danseudfordring: Grænseoverskridende

Olivia var med i 'Love Island' fra afsnit 1-40 og var dermed med under alle optagelserne, men det var først i afsnit 30, at Joakim kom ind i programmet. Indtil da havde Olivia forsøgt at åbne sit hjerte for de andre fyre, men intet havde føltes rigtigt - indtil Joakim kom ind.

- Han havde meldt sig til programmet for mig min skyld, da han havde set mig hjemme og tænkte, hende skal jeg bare ind og have. Men han var bare slet ikke min type ved første øjekast, men jeg valgte at se lidt længere ind og ikke kun kigge på udseendet, så jeg gav ham en chance. Jeg fandt ud af, hvor varm og fantastisk han er, og så blev jeg forelsket i ham, fortæller Olivia fortsat.

LÆS OGSÅ: Rikke G. slår fast: Underligt med nye 'Paradise'-værter

Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' (Foto: TV3).
Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' (Foto: TV3).

- Jeg bliver så forelsket i ham, så da vi kommer hjem, bliver vi ved med at ride på den her kærlighedsbølge. Han bor i Aarhus på daværende tidspunkt, og jeg bor med en roommate på Istedgade, men jeg opsiger det værelse og flytter sammen med Joakim efter noget der minder om to måneder, fortæller Olivia.

Olivia kunne mærkem, at folk heppede på Olivia og Joakims kærlighed, fordi de havde været med i et tv-program.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-date afslører: Sådan er Casper, når kameraet er slukket

Opdager utroskab

Kærlighedsbølgen slutter på et tidspunkt bræt, da Olivia mindst venter det.

- Vi har boet sammen i tre måneder, og jeg er ude og optage 'Til middag hos', og jeg sidder hjemme hos Anni Fønsby. Lige inden jeg skal ind i et interview, er der en pige, der skriver til mig på Instagram, og mit hjerte sank bare.

LÆS OGSÅ: 'For lækker til love'-babe scorer Sarah Louises eks

Ifølge Olivia fortæller pigen, at hun har set Joakim, siden Olivia og Joakim kom hjem fra 'Love Island', og at han havde inviteret hende hjem i hans og Olivias fælles lejlighed den aften, hvor Olivia var på optagelse med 'Til middag hos'. Olivia er glad for, at pigen henvender sig, men hun er uforstående over, hvordan hun kan være sammen med en, der åbenlyst har en kæreste.

- Jeg ved jo faktisk ikke, om hun snakker sandt, så jeg har brug for beviser, og så sender hun mig bare korrespondancer, der er fire måneder gamle. Det var klamhed, siger Oliver i podcasten.

LÆS OGSÅ: Efter 'Paradise'-exit: Kom hjem til 'Spring-ud-fest'

(Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen)
(Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen)

Olivia tager efter optagelserne af 'Til middag hos' hjem til sin veninde i stedet for at tage hjem til Joakim. Men først skal hun hjem og hente nogle ting i parrets fælles lejlighed.

- Da jeg kommer ind ad døren siger jeg bare, jeg ved alt, og så bryder han sammen, for han ved jo godt, hvad det er. Jeg fortæller, at jeg ikke sover hjemme, men ikke hvor jeg sover. Og så siger jeg til ham, at i morgen, når jeg kommer hjem, der har du pakket, det du har brug for, og så er du her ikke den næste uge, fortæller Olivia om bruddet.

LÆS OGSÅ: Reality-babe har taget 22 kilo på: Jeg har været rigtig ked af min krop

Hvorfor?

Ifølge Olivia spørger hun Joakim, hvorfor han har været utro, hvortil han fortæller, at det er fordi, det gik bedre for Olivia, end det gik for ham. Karrieremæssigt gik det rigtig godt for Olivia, da hun kom hjem fra 'Love Island', hvor hun bliver ansat hos TV3 på en eksklusivitetskontrakt, hvilket betyder, at hun ikke må arbejde for andre end TV3. Samtidig går hendes influencer-arbejde godt, og ting tager fart. Men det samme sker ikke for Joakim.

- Han sidder lidt fast og kan ikke finde ro i, at det ikke går lige så godt for ham, som det gør for mig. Det havde han det rigtig hårdt med, fortæller Olivia og fortætter:

- Jeg havde det svært med, hvad det var for et behov, han fik stillet, som jeg ikke kunne give ham. Hvorfor havde han behov for at gå ud og finde det i en anden person, og hvorfor havde jeg ikke været godt nok, spørger Olivia i podcasten.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving efter lørdagens landskamp: Jeg gik i stykker indeni

Hun fandt dog ud af, at det hele bundede i Joakims egen usikkerhed, og hun overvejede aldrig at få det til at lykkedes.

- Jeg ville konstant have en mistillid, og jeg ville aldrig kunne stole på ham igen, fortæller Olivia.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-mor vaccineret: Jeg var meget i tvivl

Dengang Olivia og Joakim gik fra hinanden, valgte Olivia ikke at fortælle, at Joakim havde været utro, og det er først her tre år senere, at hun går ud offentligt med den historie.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Joakim, som ikke er vendt tilbage på vores spørgsmål. 

Hør hele historien i podcasten '112 for knuste hjerter'.

Til efteråret afløser Olivia Rikke Gøransson som vært på 'Paradise Hotel', derudover har hun været vært på programmet 'Olivia og sexmyterne' siden hendes medvirken i 'Love Island'.

Emil Olsen og Olivia Salo overtager værtstjansen på 'Paradise Hotel' i sæson 18 (Janus Nielsen / TV3)
Emil Olsen og Olivia Salo overtager værtstjansen på 'Paradise Hotel' i sæson 18 (Janus Nielsen / TV3)

LÆS OGSÅ: Chokeret Elvira: Han flækkede mig