'Paradise Hotel'-stjernerne fortæller: Sådan har corona påvirket vores sommerferie

Det er meget forskelligt, hvordan corona har påvirket 'Paradise Hotel'-deltagernes ferieplaner.

Da Danmark lukkede ned den 11. marts, begyndte mange at overveje, hvilke konsekvenser det ville få for sommeren. Nogen har måtte finde på alternative rejseformer, mens andre ikke er påvirket af corona-restriktioner. Realityportalen har samlet et udpluk af de danske 'Paradise Hotel'-stjerner, der fortæller, hvordan og om corona har påvirket deres sommerferie.

Philip og Simone 

Philip May har medvirket i 'Paradise Hotel' to sæsoner og er vinder af 'Divaer i junglen'. Til daglig bor han sammen med kæresten Simone Nielsen, der også har medvirket i 'Paradise Hotel', og som han nu venter barn med.

LÆS OGSÅ: Hot 'Paradise'-par skal være forældre: Nu afslører de køn og navn

- OliverVi (Simone, jeg og hendes familie) skulle have været til Tunesien i maj, men det kom vi desværre ikke. Jeg har også en kammerat nede i Spanien, som jeg skulle have besøgt, men det bliver også udskudt lidt. Nu står den på sommer i Danmark. Simone og jeg har snakket lidt om en impulsiv tur rundt i Jylland, men nu må vi se. Der er heldigvis så meget at lave i Danmark, og jeg vil virkelig gerne snart i Bonbonland, så det skal også krydses af, fortæller Philip til Realityportalen.

Philip og Simone (Foto: Janus Nielsen)
Philip og Simone (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vinder i shitstorm i Sverige

Anna og Oliver 

Anna Seneca og Oliver Erngart arbejder begge hårdt i deres fælles virksomhed som personlig træner og online coach, så det er begrænset, hvor meget ferie der bliver plads til.

LÆS OGSÅ: Se billederne fra 'Paradise'-Annas tid med spiseproblem: Det er ikke det værd!

- Vi nåede ikke at booke noget. Jeg ville egentlig gerne til Italien - men det tør jeg ikke lige nu. Men vi er begyndt at snakke om at tage et smut til Spanien i uge 29 eller 30. Så Spanien/Marbella kigger vi lidt efter. Vi trænger til lidt luksus. Og så skal Julie og jeg til Budapest senere. Julie gav mig en tur i fødselsdagsgave - så det bliver ren tøsetur, fortæller Anna.

Anna og Oliver (Foto: Rikke Lynge)
Anna og Oliver (Foto: Rikke Lynge)

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Anna og Oliver havde et godt øje til hinanden inden ‘Paradise Hotel’

Julie Bischoff

Julie Bischoff fra ’Paradise Hotel‘ er selvstændig, og hun kan derfor selv bestemme, hvor meget ferie det skal blive til.

LÆS OGSÅ: UH! Her er 'Paradise'-Julies nye fyr

- Jeg skulle oprindeligt have været i Spanien med min familie og min bedste kammerat, vi er endt i sommerhus i det jyske i stedet. Så rejser jeg til Spanien med en veninde til august i stedet for, og hvem ved, om jeg tager en uge mere et andet sted? Det er jo heldigvis fordelen ved at være selvstændig, fortæller Julie.

Julie, 22 år, til forpremiere på Paradise Hotel 2020. (Foto: Anthon Unger)
Julie, 22 år, til forpremiere på Paradise Hotel 2020. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om at være influencer: Det er overfladisk

Trine Skjollander

Trine Skjollander deltog i ’Paradise Hotel’ 2018, hvor hun fandt sammen med Mathias Hjort. I dag er de to ikke længere et par, og Trine har åbnet en salon i Aalborg, som sommeren skal gå med.

LÆS OGSÅ: Mathias river kærlighedsminder over: Sådan reagerer Trine

- Jeg skal arbejde. Jeg skal arbejde endnu mere nu. Med en ny salon kræver det bare meget arbejde, fortæller Trine, som derfor ikke er påvirket af corona feriemæssigt.

Trine (Foto: Janus Nielsen)
Trine (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Mathias og Trine åbner op: Derfor gik vi fra hinanden

Türker Alici

Türker Alici har medvirket i ’Paradise Hotel’ tre gange senest i 2020. Han har også medvirket i ’Robinson Ekspeditionen’, men lige nu koncentrerer han sig om sin stadig nyopstartede forretning 'Bronuts'.

LÆS OGSÅ: Hærværk på Bronuts-butik: Se Türkers reaktion

- Jeg planlægger aldrig ferie, det kommer altid spontant. Eftersom Bronuts er ved at åbne butikker, så ser det ikke ud til, at jeg kan rejse foreløbig. Dog tager min bror og jeg måske nogle dage til Spanien på et tidspunkt inden længe, men det er ikke sikkert. Ellers er det bare fuld gang i Bronuts, fortæller Türker.

Türker til premieren på 'Paradise Hotel' sæson 16 (Foto: Anthon Unger)
Türker til premieren på 'Paradise Hotel' sæson 16 (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: IKKE SET FØR: Türker giver en eksklusiv rundvisning i den nye Bronuts i København