‘Paradise Hotel’ står i vejen for Sinans tv-planer med sin mor

Sinan er ikke færdig med at lave tv, og næste gang bliver et helt andet format end 'Paradise Hotel'.

Sinan Türkmen blev for alvor et kendt ansigt, da han medvirkede i 'Paradise Hotel' sæson 17. Inden da havde flere set ham på YouTube, hvor han også var godt på vej til at blive stor. Nu vil han gerne i gang med mere tv, og han er også blevet tilbudt et spændende program, men noget stopper ham.

- Jeg er under en kontrakt, som forhindrer mig i det. Når jeg er ude af kontrakten, håber jeg på, at muligheden stadigvæk vil være der, fortæller Sinan til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Andrea Rudolph reagerer efter ‘Knæk Cancer’-showet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amanda Sascha fortæller om Robinson.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

Ifølge Sinan er det kontrakten med 'Paradise Hotel', der spænder ben for hans nye tv-planer.

- De vil helst ikke have, at vi laver tv med deres konkurrenter, tror jeg, og det er også meget forståeligt. Men det er også nederen, at de bliver ved med at holde fast på os, når vi alligevel ikke bliver brugt mere hos dem. Men jeg vidste det godt på forhånd, så jeg er vel bare nødt til at vente, fortæller Sinan og afslører, hvad det er for et program, han er blevet tilbudt at lave med sin mor.

LÆS OGSÅ: Albert om tiden med Jenna: Jeg savner det helt vildt

- Det er et helt nyt koncept, tror jeg. Det er ikke et format, som man kender. Det handler om mit og min mors forhold er til hinanden. Det med at jeg som snart 21årig stadigvæk bor hjemme hos min mor og lever det “sjove” liv. Min mor er jo et kæmpe hit på min Youtube-kanal, og jeg tænker, at man måske vil se mere af vores forhold, end man ser fra min platform, fortæller Sinan.

LÆS OGSÅ: Karina taler ud om ny kræftsygdom

Sinans mor er ifølge Sinan frisk på idéen om et tv-program.

- Min mor elsker idéen og vil rigtig gerne. Det er sgu ikke alle forældre, som gider at lave tv med deres barn. Min mor vil gøre alt for mig, og det værdsætter jeg virkelig meget. Hun ved, at jeg gerne vil det her jo, fortæller Sinan.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-stjerne er gravid: Vi er lykkelige

Sinan forestiller sig lidt programmet som det gamle 'Mig og min mor'.

- Det kunne være såå sjovt at lave 'Mig og min mor'! Det vil jeg gerne, weeee, udbryder Sinan, da Realityportalen taler med ham.

Realityportalen har talt med Viaplay, der bekræfter, at deltagerne er underlagt en kontrakt, der gør, at de ikke må lave tv på konkurrerende medier det første stykke tid efter Paradise.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par afslører stor udfordring for produktionen