Nikolaj og Anne er stadig meget forelsket (Foto: Bo Nymann)
Nikolaj og Anne er stadig meget forelsket (Foto: Bo Nymann)

'Paradise Hotel'-par klar til nyt rejseprogram

Anne P og Nikolaj har allerede indholdet på plads, når det kommer til det tv-program, som skulle være det næste på listen.

Anne Plejdrup og Nikolaj Hvidman føler sig efterhånden ret godt hjemme, når de står foran et kamera, efter de både har været med i 'Paradise Hotel' og 'Mit Paradiso Liv' - Anne har endda flere sæsoner på CV'et.

Men det betyder ikke, at reality-parret er mættet, når det kommer til at lave tv. De er begge to klar på mere.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager droppet inden premieren

Det fortæller Anne P til Realityportalen, der møder hende til 'Vi elsker 90'erne'.

- Nu kan man sige, at alle single-programmer er udelukket, men det kunne da være meget sjovt at have et eller andet følgeprogram eller noget. Det kunne da være sjovt at have vores eget program - det kunne vi godt, lyder det fra baben, der har Nikolaj med ved sin side.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach': Teitur melder ud om Christels entré i villaen

Hun tilføjer:

- Det er ikke, fordi noget er udelukket, men der er ikke noget i kikkerten lige nu. Jeg tror bare, at vi er så åndssvage, at folk ville grine så meget af os.

Parret, der fandt sammen i løbet af sæson 17 af 'Paradise Hotel', har en klar idé om, hvilket slags tv-program, de gerne vil medvirke i.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson 'Paradise Hotel' droppes

- Et rejseprogram kunne være fucking sjovt. At skulle ud og opleve verden og se en masse fucked up ting. For vi er sgu bare bedst, når det ikke er opsat, siger Nikolaj, der også tidligere har åbnet op om, at han gerne vil rejse ud og opleve hele verden sammen med Anne.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Mathilde åbner op: Det er enhver forælders mareridt