'Paradise Hotel'-forældre kontakter deltager: Det er mobning!

Det har været en hård omgang for Monique at følge med i 'Paradise Hotel'.

Det er med blandede følelser, at 27-årige Monique Kromann med tårer ned ad kinderne tjekker ud fra 'Paradise Hotel'. Hun var mest af alt ked af det pres, hun følte, der blev lagt på hende fra samtlige af de andre deltagere, der ønskede hende ude.

- Presset var, at alle vendte sig imod mig. Så det var ikke så meget det med Anne P og Jasmin. Det var mere det, at de havde så meget magt, og det gik så meget ud over mig, at vi havde haft en enkelt konflikt, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: KÆMPE CHOK! Annas fødsel tager VILD drejning

'Paradise'-baben havde ellers kæmpet og givet en undskyldning til Jasmin og Anne P på trods af, at hun ikke følte, hun skyldte dem sådan én.

- Jeg havde på ingen måde lyst til at lægge mig fladt ned, og jeg havde heller ikke lyst til at undskylde. Jeg holdt ved min mening, men samtidig var jeg nødt til at gøre noget drastisk, for jeg vidste jo godt, hvor det bar henad. Så kunne jeg lige så godt lave de bedste forudsætninger for mig selv, og det var virkelig ved at lægge mig fladt ned. For jeg kæmpede til det sidste, og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at overleve. Men jeg vil stadig holde ved mine holdninger. Det var lidt irriterende, at jeg var nødt til at sige undskyld, når det ikke var berettiget, siger hun i dag.

LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid

Artiklen fortsætter under billedet. 

Monique står for det seneste exit i 'Paradise Hotel'. (Foto: Janus Nielsen.)
Monique står for det seneste exit i 'Paradise Hotel'. (Foto: Janus Nielsen.)

Forældre blander sig

For hende har det ikke været en god oplevelse at se 'Paradise Hotel'. Faktisk er Monique næsten mere ked af det nu, end da hun var på hotellet og ikke kunne se det udefra.

- Når man sidder og ser de afsnit, så giver det et sug i maven, synes jeg. Jeg har været rigtig ked af det, når jeg har set afsnittene, for det er først nu her, at det sådan rigtigt går op for de andre deltagere, hvor hårdt de egentlig har behandlet mig. Og konflikten med Anne P og Jasmin ikke var min skyld, siger hun.

Efter konflikten oplevede Monique at stå helt alene, fordi alle mente, hun var den, der havde stukket Jasmin i ryggen ved at bagtale hende. Men Monique mener ikke, at hun har bagtalt. Her bliver Jasmin og Monique nok aldrig enige.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Det laver ikke om på, at paradisoen følte og stadig føler sig uretfærdigt behandlet.

- Det er virkelig hårdt at se, hvor grove de egentlig er. Vi er ude i noget, hvor nogle af de andres forældre faktisk har skrevet til mig og spurgt, om jeg er okay, for de kunne godt se, at det var noget, der svarede til mobning. Så at Jasmin siger, hun har haft det så hårdt, det kan jeg simpelthen ikke forstå, for hun har hele tiden haft nogle at snakke med og blive trøstet af. Der var ikke én eneste der kom og spurgte mig, hvordan jeg havde det, fortæller Monique.

Hun ønsker ikke at nævne nogle navne på deltagerne, hvis forældre har kontaktet hende, da hun ikke ønsker at hænge nogle ud.

LÆS OGSÅ: Realitypar i dyb sorg: Et trist farvel

Derfor blev Jasmin ked af det

Monique er altså ude, men det kunne godt lyde til, at det ikke er det sidste, vi har set til den blonde deltager på hotellet.

- Man kan også bare se til identitetsceremonien, at da vi får at vide, at det er Léa og jeg, der skal op imod hinanden, der går folk hen og giver Léa et kram, men der er fandeme ingen, der giver mig et kram. Jeg var virkelig mutters alene, og jeg synes, det var dårlig stil af alle deltagerne derinde. Der er flere, der burde have kæmpet for mig derinde, men det har så bare konsekvenser senere hen, og det må de så bare finde ud af på den hårde måde.

LÆS OGSÅ: ’Paradise’-vinder svarer igen: Ville ikke slå hende ihjel

Også Jasmin blev ramt af følelserne ved Moniques exit, men hun fortæller, at hun i dag har en følelse af, at de nåede at slutte fred.

- Jeg blev ked af det, da Monique skulle forlade hotellet, da jeg syntes, det var et par rigtig dumme dage, vi havde haft. Og trods alle problemer der var imellem os, så startede vi jo godt ud sammen derinde, siger hun.

Heldigvis har Monique i dag fået et bedre forhold til mange af deltagere. Hun oplyser, at Anne K, Cecilie og Emma siden har sagt undskyld, da de nu har set lidt flere nuancer af sagen.

LÆS OGSÅ: Se billederne: ‘Paradise’-babe er blevet mor